Twisted Tailor

Alle anmeldelser

Twisted Tailor

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Twisted Tailor

Twisted Tailor er ikke en stor virksomhed, men et uafhængigt team, der designer og udvælger den bedste formellemode fra hele verden. Alle mærker på deres hjemmeside er lavet her i Storbritannien eller i Europa for at beskytte værdifulde faglærte arbejdere og reducere deres miljømæssige fodaftryk.

De arbejder tæt sammen med eres møller og fabrikker for at sikre en fair pris for et produkt af høj kvalitet.

Hvad  TTVIP?
TTVIP er rederes måde at vise deres påskønnelse til deres loyale kunder. Du får ikke kun intern information og adgang til forhåndsvisninger og eksklusive produkter, men du optjener også point for dine køb og avancerer gennem flere niveauer, jo højere niveau, jo bedre rabat.

Twisted Tailor har fire niveauer, hver med deres egne eksklusive rabatter og belønninger:

ÅBNINGSAKT: Du er automatisk med, når du tilmelder dig TT VIP. Når du har tilmeldt dig, får du 25 billetter og kan kræve yderligere 25 billetter, hvis du følger os på Instagram, men du får ikke rabat, før du går videre til headliner. Åbningsakterne vil modtage eksklusive e-mails for: Samlingsforhåndsvisninger, tidlig adgang til salg og adgang til dobbeltpunktskampagner.

OVERSKRIFT: Bliv ved med at rykke op! Hvis du har brugt over 200 £, siden du tilmeldte dig TTVIP, får du 7 % rabat på stedet. Du vil også modtage eksklusive e-mails med information om: Samlingsforhåndsvisninger, tidlig adgang til salg og adgang til kolon-kampagner.

LEGENDER: Legends har brugt mindst 500 £, siden de tilmeldte sig TTVIP og får 12 % rabat på siden. Du vil også modtage eksklusive e-mails om følgende: Samlingsforhåndsvisninger, tidlig adgang til salg, adgang til kolon-kampagner og invitationer til prøvesalg.

HALL OF FAMER: Løb med de store hunde nu! Hvis du har brugt mindst 1500 £, siden du tilmeldte dig TTVIP, vil du modtage 17 % rabat på stedet. Du vil også modtage eksklusive e-mails med information om: Samlingsforhåndsvisninger, tidlig adgang til salg, adgang til kolon-kampagner, invitationer til prøveudsalg og endda invitationer til vores eksklusive pressebegivenheder.

Twisted Tailor vil ikke længere give vilde rabatter på deres produkter bare for at følge med de store forhandlere. De har specialiseret sig i at designeunikkebeklædningsgenstande til deres loyale kunder, som kun er tilgængelige på deres hjemmeside.

Udsalget har mistet deres integritet på grund af discountkulturen. De vil kun have to udsalg om året med reelle rabatter, og alle vores loyale medlemmer får eksklusiv prioriteret adgang.

Twisted Tailor er ikke længere kun et mærke.
De er nu en forretning. De vil fortsætte med at udvælge de bedste kommende mærker, der skal vises på deres hjemmeside. De skaber et fællesskab af mærker, der deler vores etos og engagement i unikt design og produkter af høj kvalitet.

Deres mål er at bringe dig eksklusiv, spændende og exceptionelmode under ét tag.

Twisted Tailor designer alle Twisted Tailor-tøj selv i deres London showroom og arbejder tæt sammen med hvert mærke for at finde det bedste produkt til vores kunder. Fra high-end beklædningsgenstande til eksklusive engangsartikler, fokuserer de på at give dig de bedste produkter. De har altid kæmpet for underdogs, kæmpet mod virksomhederne og omfavnet vores forskelligheder.

Twisted Tailor bygger fællesskab med deres kunder, kunstnere, musikere og andre ligesindede brands. De vil forblive uafhængige og støtte dem, der støtter os.

The Twisted Family er mere end deres kunder og vores tøj; Twisted Tailor er en tankegang.

Tak fordi du læste om Twisted Tailor
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.