Ultimate Ears

Alle anmeldelser

Ultimate Ears

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Ultimate Ears

Ultimate Ears er en amerikansk producent afin-ear monitors (IEM), højttalere og hovedtelefoner baseret i Irvine og Newark, Californien, USA.

Firmaet for brugerdefinerede in-ear monitorer blev grundlagt i 1995 af Mindy og Jerry Harvey og skabte et nyt marked for brugerdefinerede in-ear monitors, som nu bruges af de fleste af verdens førende turnerende musikere.

I august 2008 blev Ultimate Ears opkøbt af Logitech og fungerer nu som et datterselskab.

Historie
I 1995 var Jerry Harvey monitoringeniør for Van Halen på turné. Han blandede scenelyden ved hjælp af scenekiler, kraftfulde højttalere rettet mod hver enkelt musiker. Trommeslager Alex Van Halen havde meget svært ved at høre de andre bandmedlemmer over al scenestøjen; højere skærme hjalp ikke. Harvey udviklede en specielt formet høretelefon til trommeslageren for at blokere noget af scenestøjen og fokusere på den lyd, han ønskede: En prototype høretelefon, der indeholdt to bittesmå højttalerdrivere, en til lave frekvenser og en til høje frekvenser, med frekvenser opdelt af et passivt delefilter. Højfrekvensdriveren var en standardkomponent fra Japan, men en passende bashøjttaler var svær at finde. Den eneste driver, der overlevede stærke kick-trommesignaler, var en pacemakerdel lavet af Knowles, en balanceret armaturtransducer designet til at advare en pacemakerbærer om interne problemer. Andre medlemmer af Van Halen-bandet blev interesserede og Harvey lavede flere sæt. Musikerne, der turnerede med Van Halen - Skid Row - ville have in-ear monitors, og Harvey solgte dem seks par for $3.000. Popsanger Engelbert Humperdinck ville have et sæt, og Harvey besluttede derefter at starte et firma for at imødekomme efterspørgslen.

Harvey og hans kone Mindy besluttede at blive skilt, samtidig med at de slog sig sammen som forretningspartnere i Las Vegas, Nevada, og dannede Ultimate Ears. Mindy Harvey sagde senere: "Ultimate Ears er det barn, vi aldrig har fået ... og i det store og hele var skilsmisse den eneste måde at gøre virksomheden kendt på." Firmaet blev kørt ud af Mindys hjem og tilbød ikke kun brugerdefinerede ørestykker, men også de radiosendere og -modtagere, der fulgte med dem, beregnet til brug på scenen af ​​musikere.[Jerry Harvey promoverede systemerne og hjalp Shure med at producere E1'eren. og E5 IEM'er, "de første generelle dual-driver monitorer." Shures assistance i produktionen af ​​disse produkter hjalp det nye Ultimate Ears-firma med at vinde prestige. Kunderne omfattede Rolling Stones, Faith Hill, Enrique Iglesias og Red Hot Chili Peppers.

Westone, Innovate Partners, Logitech
Fra begyndelsen arbejdede Ultimate Ears sammen med Westone om at fremstille Harveys designs, men i 2001 begyndte Westone at drive en separat distributionskanal i Europa, hvor de solgte IEM'erne som deres egne designs og ejede alle Ultimate Ears' varemærker og patenter. [3] Forholdet mellem Westone og Ultimate Ears forværredes. Harvey ejede nogen patenter, så det var svært for ham at adskille sin design-, marketing- og distributionsvirksomhed fra producenten. I begyndelsen af ​​2002 åbnede Ultimate Ears sit eget laboratorium og hyrede Chomphorn "Noy" Soudaly, en audiolog og høreapparattekniker, til at lede laboratoriet. I april 2002 producerede Ultimate Ears en forbedret model uden Westones hjælp. [3] Familien Harvey var i stand til at fastholde ni ud af ti kunder, og resten blev Westone-kunder. I 2003 havde Ultimate Ears fem ansatte og havde omkring 80 % af det professionelle IEM-marked.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Ultimate Ears?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.