Uncommon Goods

Alle anmeldelser

Uncommon Goods

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Uncommon Goods

I 1999 deltog Uncommon Goods's grundlægger Dave Bolotsky i en håndværksmesse og blev inspireret til at skabe noget, der ikke eksisterede før: en online markedsplads, der forbinder producenter og deres kreationer med købere, der leder efter helt unikke varer.

I løbet af de sidste 22 år er de vokset til omkring 200 medarbejdere, der arbejder året rundt og sender tusindvis af pakker hver dag fra vores hjem i Brooklyn til kunder over hele landet.

Deres produkter
Deres kollektion har udviklet sig fra Daves fund fra håndværksshows til tusindvis af designs håndplukket af vores indkøbsteam, som søger året rundt efter unikke varer fra hele verden. De opdager også unikke stykker gennem onlineindsendelser fra deres fællesskab af kunstnere og designere. De skaber også deres egne produkter takket være vores interne produktudviklingsteam.

Deres skabere
Historien bag et produkt er vigtig for dem. De vil gerne vide, hvordan det er lavet, hvem der laver det, og processen, der fører til det færdige design. Fra keramikere til malere til smykkekunstnere til kunsthåndværkere af alle slags, de har arbejdet med hundredvis af producenter gennem årene. De er stolte af at give uafhængige designere et sted at fremvise deres arbejde.

Grundlæggelse af B Corporation
I 2007 blev vi et stiftende medlem af en alliance af virksomheder, der er forpligtet til at bruge forretning som en kraft til det gode. Efter at have bestået en grundig revision blev de officielt en af ​​de første B-selskaber. De er forpligtet til konstant at gennemgå og forbedre, samtidig med at vi spreder budskabet om vores certificering. Til dato har mere end 3.500 virksomheder, herunder Patagonia, Ben & Jerry's, Allbirds og King Arthur Baking Company, sluttet sig til B Corp-fællesskabet.

Forsendelse
De fleste ordrer forlader deres lager inden for 2 - 5 hverdage. Ordrer med hurtig forsendelse eller ekspresforsendelse forlader deres lager endnu hurtigere. De sender dig en sporings-e-mail, så snart den er tilgængelig. Ordrer afgivet i weekenden afsendes tidligst den næste hverdag.

Varer, der sendes direkte fra kunstneren, er specialbestillinger eller er i restordre, sendes på den dato, der er angivet på varesiden. De vil også minde dig om under checkout-processen og i din ordrebekræftelses-e-mail, hvis du har valgt en af ​​disse varer, og give dig den anslåede forsendelsesdato.

Uncommon Goods's fragtpriser er baseret på værdien af ​​varerne i din ordre og det serviceniveau, du vælger. Ved beregning af den samlede fragttid skal du være opmærksom på, at den dag, hvor pakken afsendes eller afhentes fra deres lager, ikke tæller som den første hverdag. Du tæller hverdagene fra den første hele dag pakken er "på vej" til dig.

Bemærk: Arbejdsdage er mandag til fredag, eksklusive weekender og helligdage.

Varer afsendt direkte fra sælger/kunstner og varer på restordre tager længere tid, og denne forskel noteres på varesiden. De vil informere dig under købsprocessen, hvis du har valgt en af ​​disse varer, før du betaler for din ordre.

Retur
Returneringer, der ikke modtages på deres lager inden for 40 dage efter, at returlabel er oprettet, lukkes automatisk i vores system. 

Hvordan var det at prøve Uncommon Goods?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Uncommon Goods. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.