Under Armour

Alle anmeldelser

Under Armour

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hans F.
For en uge siden i dag bestilte jeg 3 varer og ændrede leveringsmuligheden til Hermes. Den første vare blev sendt samme dag og ankom om søndagen (5 dage senere). Efter at have læst anmeldelserne he...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min kone siger mange tak

  For en uge siden i dag bestilte jeg 3 varer og ændrede leveringsmuligheden til Hermes. Den første vare blev sendt samme dag og ankom om søndagen (5 dage senere). Efter at have læst anmeldelserne her, var jeg lidt nervøs for, at de to andre ikke ville dukke op, men jeg modtog forsendelsesbekræftelse for 2 dage siden, og begge dukkede op i dag. Ingen problemer what so ever! Medbragte et andet par trænere til min kone gennemUnder Armour. Ligesom den første tog et par dage at ankomme, men med coronakrisen var det stadig mere end acceptabelt. Jeg har, ligesom nogle anmeldelser her, ikke behøvet at sende noget tilbage endnu, så det er nok derfor, at dette firma får meget dårlige anmeldelser i sammenligning. Jeg syntes, de gjorde det godt. Vil anbefale.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Under Armour

Sport og fritid er en stor del af vores identitet som mennesker. Og måske fordi vi har så smuk natur at løbe eller cykle i, ligger danskerne blandt toppen over mest fysisk aktive i Europa. Og uanset om man er amatør eller professionel, skal der ordenligt udstyr til fritidsinteresser. Det er ikke kun en del af at holde motivationen oppe, det handler også om sikkerhed. Derfor, når vi vælger sportsudstyr og sports apparel, skal det være praktisk, komfortabelt, se godt ud, og være til at betale. Får man det hos sportsgiganten, Under Armour?

Om Under Armour
Under Armour er en amerikansk producent af sportstøj og fodtøj samt andet tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1996 af Kevin Plank, som spillede amerikansk fodbold i Washington, DC. Plank var træt af, at t-shirten af bomuld under hans uniform blev drivvåd af sved på ingen tid.Tilgengæld holdt shortsene af syntetisk stof sig tørre under træningen. Plank udviklede en ny slags svedtransporterende t-shirt i sin bedstemors kælder i D.C. og da hans skolekammerater blev udtaget til professionel fodbold, gav han dem de nye t-shirts. Sådan fik Under Armour sin start i amerikansk fodbold.
Under Armour har ført en mangeårig krig mod traditionel bomuld i 1996. De udviklede med tiden deres eget alternativ ved navn Charged Cotton, som er en blanding af hydrophobic og hydrophilic fibre. Resultatet er et stof, der absorberer sved fra huden og transporterer det til overfladen af stoffet, hvor det fordamper hurtigere.
Efter 25 år er Kevin Plank trådt tilbage som direktør for virksomheden, men Under Armour fortsætter som en af verdens største sportsbrands.

Produkter og Services

Hos Under Armour kan man få alt hvad der hører sport og aktive fritidsinteresser til. Udvalget specialiserer sig særligt i de enkelte sportsgrene: løb, amerikansk og europæisk fodbold, basketball, golf, hike og fitness træning. De overordnede kategorier er sko, mænd, kvinder og børn. Under Armour sælger sko til børn ned til størrelse 21 og tøj ned til Young XS. Der forhandles altså ikke baby størrelser.
Standard levering af ordrer under 500 kr. koster 37 kr. og tager 3-5 hverdage. Ønsker man express levering, koster det 75 kr. og tager 1-3 hverdage at nå frem. Standard levering af ordrer over 500 kr. er gratis, men ekspress levering koster stadig 75 kr. Levering til afhentning er altid gratis uden minimumsbeløb. Virksomheden anbefaler denne løsning, hvis muligt, da det er mere bæredygtigt end afsendelse og ikke belaster miljø og trafik.

Komplimenter, Klager og Tips til Under Armour
Handel af sports apparel er i stor stil flyttet online og derfor er antallet af udbydere større end nogensinde. Det kan gøre sports apparel til en hel jungle at finde rundt i. Det er her, vi har brug for din hjælp. Hvis du har tøj eller sko fra Under Armour i garderoben eller bare været i kontakt med deres kundeservice eller browset deres hjemmeside kan du gøre en forskel. Kom dine varer til tiden? Er den svedtransporterende kvalitet så god som firmaet skriver? Hjælp andre forbrugere ved at efterlade en kort anmeldelse af din oplevelse med Under Armour.