UNTUCKit

Alle anmeldelser

UNTUCKit

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

UNTUCKit

UNTUCKit fordi de ikke kunne finde skjorter, der så godt ud uden buk. Det er en svær stil at få ret. Derfor har de skabt den perfekte untuckedskjorte. Den har den helt rigtige længde, passer til alle former og størrelser og hjælper dig med at se skarp ud – selv når du er mest afslappet.

I 2011 hentede han Aaron Sanandres, en klassekammerat fra Columbia University, til at hjælpe UNTUCKit med at udvikle ideen til en selvstændig virksomhed. De åbnede vores første butik i 2015 i SoHo, og siden da har de beskæftiget mere end 700 mennesker fordelt på mere end 80 butikker i Nordamerika, såvel som deres hovedkvarter i New York City. De er glade for at dele vores næste skridt, gjort muligt af alle, der nyder det polerede look og afslappede fornemmelse af vores karakteristiske, uopfyldte skjorter.

Alle former og størrelser
Alle former og størrelser. Det er måden, folk er lavet på - men ikke hvordan traditionelle skjorter er lavet. De har fuldstændig omkonstrueret den afslappede skjorte, så den har den perfekte, uoprettede længde og den helt rigtige pasform, så de kan hjælpe enhver fyr med at se bedst muligt ud – altid.

miljømæssige og sociale retningslinjer
Hos UNTUCKit overholder de de strengeste miljømæssige og sociale retningslinjer, fra indkøb til fremstilling til emballage. På samme måde opfylder UNTUCKit fabrikker, lagre, virksomhedskontorer og detailbutikker over hele kloden alle – hvis ikke overstiger – ordentlige arbejdsforhold og miljøstandarder. Her er et nærmere kig på vores standardpraksis, som vi også håndhæver med alle vores leverandører og leverandører.

UNTUCKit's forpligtelse til bæredygtighed
At opnå ægte bæredygtighed er en årelang proces, som de allerede har indledt med at annoncere planer om at være CO2-neutral i 2025. De arbejder nu udelukkende med fabrikker, der reducerer vandspild, og de udskriver kun på bæredygtigt fremskaffet papir. De er også begyndt at bruge biologisk nedbrydelige eller komposterbare materialer i alle vores forsendelser og på deres virksomhedskontor og har taget millioner af engangsplastik ud af lossepladser inden udgangen af ​​2019.

Miljøvenlig emballage og materialer
UNTUCKit er forpligtet til at være så miljøvenlige, hvor det er muligt. De har implementeret bionedbrydelig plast fra BDP i deres plastikemballage. De bruger i øjeblikket håndmærker lavet af genbrugsmaterialer samt papirindpakning på skjortekraverne. Til levering bruger vi biologisk nedbrydelige poser og kulstofneutrale kasser.

Hvor lang tid vil det tage at behandle min returnering?
Når du har modtaget en bekræftelses-e-mail, der siger, at de har modtaget din returpakke, kan du lade os behandle op til 10 hverdage. Du vil derefter modtage en bekræftelses-e-mail for din tilbagebetaling. Derefter vil det tage yderligere 3-5 hverdage for din bank at generere din refusion. Tillad venligst op til 4 uger at behandle returneringer fra amerikanske territorier og militærbaser (APO/DPO/FPO.)

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring UNTUCKit?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring og oplvelse.