Urban Ears

Alle anmeldelser

Urban Ears

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Urban Ears

Urban Ears er et skandinavisk kollektiv, der fremstiller høretelefoner og tilbehørtilhøretelefoner. Gruppen blev grundlagt i 2009 af Norra Norr og Zound Industries og begyndte med det mål at fremstille hovedtelefoner og lydprodukter.

Høretelefoner
Zinken er et par hovedtelefoner udgivet i juli 2012, rettet mod både professionelle DJ's og amatører og velegnet til en række forskellige miljøer. Hovedtelefonerne kommer med et Urbanears TurnCable, et vendbart kabel med et robust Kevlar-interiør, der har en oprullet sektion for øget bevægelsesfrihed og et 6,3 mm stik til brug med en mixer og et 3,5 mm stik til brug med en standardmobil enhed. Hovedtelefonerne er designet til at blive brugt med en mixer og et 3,5 mm stik til brug med en normal mobilenhed.

Høretelefonerne fik ros for deres flotte udseende, robuste konstruktion, godelydisolering og lavestøjniveau, samt at de er behagelige at have på selv ved længere tids brug. Det eneste kritikpunkt var, at lyden blev forvrænget ved meget høje lydstyrker, som med andre høretelefoner i denne prisklasse. De er nu ikke længere tilgængelige. 

Plattan er et par klassiske hovedtelefoner udgivet i 2009. De fik positive anmeldelser om generelt godlydkvalitet til prisen, med noget under gennemsnittet højder, godt udseende og god byggekvalitet, men nogle mennesker var utilfredse, fordi de blev ubehagelige efter et par timers brug. Plattan ADV blev lanceret den 18. november 2014 som en forstærket opgradering af de to klassikere. Den har et vaskbart pandebånd, et udskifteligt kabel og et forbedret hængsel, der passer til lytterens ører for en blød og behagelig pasform. Slussen er en adapter udgivet den 1. februar 2013, designet til brug med Slussen iOS-appen til mobil DJing. Den fungerer som en splitter, der tillader to separate output-streams at blive udsendt fra et enkelt hovedtelefonstik. Splitteren er blevet kritiseret, fordi den, som mange andre lignende produkter, kun ridser moderat og forvrænger ved høje volumener. Der blev også rejst bekymringer om holdbarheden af ​​nøgleringsbeslaget, men det blev generelt rost for dets brugervenlighed, bærbarhed og flotte æstetik

Urban Ears's vision
Drevet af deres mål om at lave en erklæring om at lytte, ønsker de at bane vejen for bæredygtig praksis i audioelektronikindustrien. Dette inkluderer smart design, en bevidst og holdbar produktportefølje og en ansvarlig forsyningskæde. Det handler også om at være et fair, ligeværdigt og rummeligt brand, internt og eksternt. Fordi de tror på, at deres fremtid afhænger af venlighed, både over for vores planet og over for mennesker.

De er langsigtede, og de drømmer stort. Deres mål er at være CO2-neutral i 2030, at bane vejen for at blive en cirkulær virksomhed og at inspirere deres kolleger til også at foretage disse nødvendige ændringer. De er klar over, at forbedringer kun kan opnås gennem kontinuerligt arbejde, og at dette arbejde aldrig vil blive afsluttet. De har ikke alle svarene endnu, men de er fast besluttet på at gøre deres bedste. Det er her, det starter.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Urban Ears?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.