Urbanista

Alle anmeldelser

Urbanista

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Urbanista

Urbanista blev født i Stockholm, Sverige i 2010 ud fra en kærlighed til byer og byliv. Deres farverige udvalg af livsstilslydprodukter - inklusiv aktive støjreducerendehovedtelefoner, trådløseøretelefoner og Bluetooth-højttalere - går ikke på kompromis med lydkvalitet eller stil. Inspireret af verdens største byer og forankret i den skandinaviske designtradition er deres produkter slanke, stilfulde og lyder fantastisk - soundtracket til et liv på farten.

Estimeret leveringstid kan variere mellem 2-6 dage inden for Europa og 4-14 dage for lande uden for EU. Du kan se mere præcise leveringstider på produktsiderne. Bemærk at leveringstiderne kan være længere end normalt, når pakken når destinationslandet, i tilfælde af uventede forsinkelser i afleveringen til det lokale posthus.

Urbanista gør alt for at imødekomme alle ændrings- eller annulleringsanmodninger, men vi kan ikke garantere dette. Hvis du kontakter os før produkterne afsendes, er der større chance for, at ordren kan ændres eller annulleres. Tjek, at den e-mailadresse, du brugte til at afgive din ordre, er korrekt - dette er den mest almindelige årsag til ikke at modtage en ordrebekræftelse. Det kan også være, at din e-mailudbyder har en spamfiltre, der blokerer visse e-mails - så tjek også den mappe. Hvis din transaktion var vellykket, og pengene blev trukket fra din konto, kan du kontakte os for at kontrollere og bekræfte, at din ordre blev gennemført i systemet.

Hvor er min ordre placeret?
Urbanista tilstræber at afsende din ordre inden for den næste hverdag (i perioder med høj omsætning kan forsendelsen tage længere tid). Hvis et produkt, du har bestilt, er udsolgt, giver support dig besked via e-mail.

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 7 hverdage efter at have modtaget en forsendelsesmeddelelse fra os, bedes du kontakte support.

Urbanista sender næsten overalt i verden. Nogle lande kan være underlagt et ekstra toldgebyr. Kontakt os venligst, hvis du har brug for mere information.

Onlineordrer er underlagt en 30-dages returpolitik. For at registrere din returneringsanmodning og årsag(er) til returnering, bedes du kontakte os på support@urbanista.com, før du returnerer produkterne. Returadressen vil da også blive oplyst til dig.

Kunder har ret til at returnere produktet inden for 30 dage efter modtagelsen i den originale uåbnede emballage. Vedlæg venligst ordrebekræftelsen/kvitteringen sammen med de ubrugte produkter i den originale emballage. Skriv returadressen tydeligt på boksen. BEMÆRK: Du som kunde er ansvarlig for at betale returfragtomkostningerne. Hvis du ønsker at spore din returnering, bedes du kontakte dit logistikfirma/postkontor. Varer købt hos autoriserede forhandlere kan ikke returneres til os.

Garanti
Alle Urbanista hovedtelefoner er designet og fremstillet til at opfylde høje standarder og give dig den bedste kundeoplevelse.

Vi stræber efter kun at producere produkter af høj kvalitet med den nyeste teknologi. I særlige tilfælde kan elektroniske produkter dog fungere fejl på grund af fabrikationsfejl. Af denne grund tilbyder vi et helt (1) års garanti fra datoen for det oprindelige detailkøb, der dækker defekter i materialer og udførelse.

Urbanista AB garanterer hermed, at dette produkt er fri for defekter i materialer og udførelse ved normal brug i en periode på et (1) år fra datoen for det oprindelige detailkøb. Udskiftningsgarantien er kun gyldig, hvis den originale salgskvittering, der er udstedt til køberen, med angivelse af købsdatoen, fremvises sammen med det produkt, der udskiftes.

Urbanista vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.