Vans

Alle anmeldelser

Vans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Vans

Tilbage i 2002, da Rian Pozzebon, som dengang var en ukendt slægtning i sneakermiljøet, fik tilbuddet om at slutte sig til Vans og hjælpe med at genopbygge mærkets skrantende skatesko-program sammen med sin mangeårige ven og kollega Jon Warren, havde han et stort spørgsmål: “ Vil de lade os rode med klassikerne?”

På det tidspunkt var Vans ikke specielt interesseret i kernemodeller som Slip-On, Old Skool og Authentic. "Klassikerne eksisterede ligesom," siger Pozzebon. "Men de blev ikke skubbet." I stedet sygnede de hen - i blot nogle få grundlæggende farver - i Vans butikker.

Nyere stilarter
Virksomhedens fokus var rettet andetsteds, på nyere stilarter. Efter at have kørt på bølgen af ​​90'ernes skateboardboom, stod Vans over for ny konkurrence fra yngre skateskomærker som DC. Disse virksomheder - født kun et par år tidligere - favoriserede en tykkere, mere teknologisk silhuet (et ord modesamfundet bruger til at beskrive formen på en sko). Vans' retro-styling føltes til sammenligning forældet. I de tidlige år af det nye årtusinde var næsten et årti med vedvarende vækst faldet af – det samme var kundernes goodwill.

Den originale version af Vans skateboardlogoet blev designet i Costa Mesa, Californien, i 1970'erne af Mark Van Doren i en alder af 13, søn af daværende præsident og medejer James Van Doren. Mark designede logoet som en stencil, der skal spraymales på hans skateboards. Den blev oprindeligt introduceret til hælen på en tidlig Vans' skateboardsko, Style 95. Efter sin søns interesse for skateboarding besluttede James at fremstille skateboardsko.

Begivenhedssponsorat
Vans har sponsoreret og støttet Warped tour siden 1999. I 2001 ville Warped Tour blive kendt som Vans Warped Tour. Vans Warped Tour ville også være kendt som den længst kørende koncertserie i USA. Turnéen vender tilbage i 2017 og tager et nyt element, der beder fans om at udfylde en undersøgelse, hvor de anmoder om, hvilke handlinger de skal booke. Kevin Lyman, grundlæggeren af ​​Vans Warped Tour, annoncerede den 23. del. 2018 ville blive den sidste sommer for Vans Warped Tour.

Vans blev titelsponsor for US Open of Surfing i Huntington Beach, Californien i 2014, og i 2010 sponsorerede virksomheden Duct Tape Invitational.

Vans har også udgivet et samarbejde i 2014 med det amerikanske hiphop-kollektiv, Odd Future, kaldet Vans X Odd Future.

Offentligeskateparker
Vans åbnede sin første skatepark i 1998 på The Outlets at Orange, i Orange, CA. Det har en 20.000 kvadratmeter stor indendørs gadebane, en kombineret pool, som er 12 fod (3,7 m) dyb, et område for amatører, miniramper, en udendørs gadebane og en spillehal. Parken blev opdateret i 2009.

Virksomheden byggede sin anden skatepark i Huntington Beach, Californien, som blev åbnet for offentligheden i 2010. Den omfatter en 17.500 kvadratfod (1.630 m2) skate bowl og en 25.000 kvadratfod (2.300 m2) skateplads. 

Der er også en skatepark i London, i The Old Vic Tunnels kaldet House of Vans.

Hvordan var det at prøve Vans?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Vans. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.