Vegamour

Alle anmeldelser

Vegamour

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Vegamour

Vegamour er en holistisk tilgang til hårwellness, der inkluderer klinisk testede botaniskeingredienser, der arbejder sammen for at fremme sundt, smukt hår naturligt, uden skadelige kemikalier eller kortsigtede "fixer", der kan føre til langsigtede problemer. De udforsker naturens kraft gennem videnskabens linse for at give dig det ultimative inden for hår-wellness og skønhedspleje, der vil holde dig glad i hele livet.

Natur inspireret vækst
Vegamour's grundlægger, Dan Hodgdon, kommer fra en lang række New England mælkeproducenter på sin fars side og tilbragte somre på sin onkels økologiske gård i Vermont. Selvom hans kusiner kærligt blev omtalt som 'den ubrugelige bydreng', tog det ikke lang tid for ham at indse, at alt liv på gården afhænger af det symbiotiske forhold mellem levende organismer og de forskellige elementer, der udgør deres miljø. Og at når alt i naturen er i ordentlig balance (mineral-, nitrogen- og pH-niveauer i jorden, timerne med direkte sollys, hyppigheden og kilden til vand, vejret, insekter og dyr osv.), trives disse organismer.

Hårets velvære og vækst er ikke anderledes. Det handler ikke om en enkelt ingrediens eller metode. Som en lucernemark på gården vokser og trives håret naturligt, når alt i dets miljø (dets økosystem) også er sundt, hvilket bidrager til dets samlede tæthed, glathed og glans. Vegamour efterligner naturens holistiske tilgang til sund vækst og funktion ved at kombinere biotilgængelige* botaniske stoffer, enzymer og proteiner i en 360° tilgang indefra og ud for at skabe et optimalt økosystem for hårets velvære.

Dette er et ikke-giftigt forhold
Ikke mere falsk hårkærlighed. Dette er den ægte vare. Vegamour bruger verdens fineste, håndudvalgte, naturlige ingredienser for at sikre kvalitet og effektivitet. De ved det, fordi det var vigtigt for os at bygge deres egne bæredygtige forsyningskæder for at bringe smukke, naturlige ingredienser til alle vores produkter.

Til gengæld bekymrer vi os om landet og de mennesker, der hjælper dem med at udvikle denne sande kærlighed til dig og dit hår.

Biotilgængelighed
Ingredienser kan kun være effektive, hvis de kan absorberes og syntetiseres af kroppen. Dette koncept er kendt som biotilgængelighed. Vegamour bruger de seneste fremskridt inden for ren, bimolekylær teknologi for at sikre, at hver botanisk ingrediens i hvert produkt, vi formulerer, er optimeret til maksimal effektivitet.

100% rene veganske ingredienser
Vegamour er forpligtet til ideen om, at godt hår ikke behøver at komme på bekostning af dyr. De tror på, at det, der er godt for planeten, er godt for os. Det er derfor, de aldrig bruger giftige kemikalier, der skader vores kroppe eller miljøet.

Holistisk hår wellness
Hvert produkt og hver ingrediens arbejder sammen for at danne en komplet, holistisk tilgang, der tager højde for alle faktorer, der bidrager til hårets skønhed og sundhed.

Fra høst til hår
Vegamour trækker på et kollektiv af fællesskaber, der har lært dem, hvordan man arbejder i harmoni med naturen for at opnå skønhed uden at gå på kompromis med sundhed og bæredygtighed. De indgår direkte fairtrade-partnerskaber for at høste etisk fremskaffede naturlige ingredienser. De fællesskaber, der leverer deres ingredienser, viser dem, at vækst er mulig på så mange niveauer.

Tak fordi du læste om Vegamour
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Vegamour kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.