Venishe

Alle anmeldelser

Venishe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Venishe

Venishe leverer alle slags moderigtigttøj, sko, smykker, sexet lingeri og andet tilbehør. De værdsætter høj kvalitet, er opmærksomme på alle detaljer og følger verdens gang, så de opdaterer vores produkter dagligt. Venishe er stolte af at tilbyde usædvanlig lave engrospriser og samtidig opretholde en god kvalitet. De tilbyder en fantastisk service og arbejder hårdt på at blive ved med at blive bedre.

Store ambitioner
Venishe har deres egen fabrik i Guangzhou og Quanzhou. For at kunne tilbyde flere stilarter (mere end 6000 stilarter), har de allieret os med mange beklædnings-, håndtaske- og skoproducenter, der specialiserer sig i at producere eksportvarer i JIANGSU, GUANGZHOU og ZHEJIANG i Kina. Dette gør dem i stand til at tilbyde trendy styles i store mængder og til bemærkelsesværdigt lave engrospriser. Nu er Venishe den bedste leverandør til grossister, detailhandlere og butikker online eller i butikker over hele verden. De har et stort antal kunder, især fra:

Nordamerika, f.eks. USA
Oceanien, f.eks. Australien, New Zealand
Europa, f.eks. Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Irland
Sydøstasien, f.eks. Indonesien, Filippinerne, Thailand osv.
Østeuropæiske lande, f.eks. Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Rusland, Rumænien osv.
Sydøstasien, f.eks. Indonesien, Filippinerne, Thailand osv.
Afrika, f.eks. Egypten

Stort udvalg
Venishe tilbyder et bredt udvalg af dameprodukter i forskellige stilarter:

Tøj: kjoler, overtøj og frakker, undertøj, badetøj, undertøj.
Tilbehør: Solbriller, smykker, håndtasker, parykker, halskæder, hatte, lingeri.

De tilbyder et fantastisk udvalg af produkter i mange mærker og stilarter og 90% lighed med skønhederne på kendte modemagasiner.

På grund af Venishe's fantastiske merchandise og service, ville 90% af vores nye kunder afgive en anden ordre. De er en af ​​de mest pålidelige modegrossister og vil gerne opbygge et langsigtet og konkret forhold til deres kunder. Velkommen til at samarbejde med dem!

Forsendelse
Kunder har mulighed for at foretage følgende ændringer af deres ordrer, før ordren afsendes:

Ændre leveringsadressen

Ændre størrelsen/farven på produktet

Bytte produktet til et produkt af samme mængde.

Delvis/fuldstændig annullering af ordren

Ændring i ordre
Kunder har ikke lov til at foretage ændringer i deres ordrer, efter at vi har afsendt ordren. I tilfælde af mislykket levering på grund af kundens fejl (f.eks. forkert adresse, modtager ikke tilgængelig, kunde nægter at modtage pakken, ikke afhente pakken til tiden osv.), refunderer Venishe et delbeløb eller opkræver gebyrer for omlevering. I tilfælde af mislykket levering på grund af omstændigheder, der ikke er forårsaget af kunden, vil det beløb, der skal refunderes, blive fastsat ud fra følgende to tilfælde:

Hvis kunden har købt forsendelsesforsikring, refunderer Venishe værdien af ​​varerne og de oprindelige forsendelsesomkostninger.

Hvis kunden ikke har købt fragtforsikring, refunderer Venishe kun varens værdi.

Der vil ikke blive refunderet, hvis logistikken viser, at pakken er leveret.

Retur
Kunden kan anmode om returnering eller ombytning af produkterne inden for 30 dage fra leveringsdatoen. Bemærk venligst, at vi ikke understøtter returnering eller ombytning efter 30 dage. Vi understøtter ikke returnering eller ombytning af produkter købt som en del af flash-salg, gratis gaver, badetøj og udsalgsvarer. Ved returnering er kunden selv ansvarlig for omkostningerne ved returforsendelse. De originale forsendelses- og forsikringsgebyrer refunderes ikke.

Tilbagebetalinger
Tilbagebetaling vil ske til den samme konto, som kunden bruger til at betale for ordren.

Tilbagebetalinger foretaget via PayPal vil blive krediteret din PayPal-konto inden for 48 timer efter behandlingen.

For køb foretaget med dit kredit-/betalingskort tager det normalt 48 timer, før din refusion er behandlet, efter anmodningen er accepteret. Afhængigt af pengeinstituttet kan det tage op til 14 hverdage, før tilbagebetalingen vises på dit kredit-/betalingskort.

Din mening er vigtig
Fortæl os om din erfaring med Venishe, ved at skrive en anmeldelse.