Vero Moda

Alle anmeldelser

Vero Moda

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Vero Moda

Vero Moda er født ind i modeverdenen i en lille by midt på det danske fastland. Deres grundlægger, Troels Holch Povlsen, så navnet "VERO MODA" på en t-shirt og besluttede, at det ville være et godt navn til et damemærke. Så enkelt og enkelt så VERO MODA dagens lys.
 
De var et af de første mærker, der sluttede sig til det, der skulle blive BESTSELLER-familien. I dag er vi en del af en global og succesfuld familievirksomhed med butikker og medarbejdere over hele verden, der bevæger sig med ambitioner, selvtillid og stil i en modeverden i konstant forandring. Enkelhed har altid været en del af deres brand, og de har altid turdet gøre det, der føles rigtigt, med deres mange års erfaring bag dem, drevet af passion og dygtighed.

Historien 
Siden 1987 har VERO MODA været i tankerne hos stilbevidste unge kvinder, der leder efter nye trends, tilgængelige stilarter og modemust-haves. Deres varemærke er en livlig og tilgængelig tilgang til mode. AT BRINGE BÆREDYGTIG MODE I FORAN.

Hos Vero Moda ønsker de at accelerere modes rejse mod en bæredygtig virkelighed. Deres branche har en betydelig indflydelse. Ved at imødegå klimaændringer, bruge ressourcer effektivt og fremme menneskerettigheder kan erhvervslivet være en positiv forandringskraft. De ønsker at tage mere handling og muliggøre hurtigere fremskridt.

At bringe Fashion FWD, indtil de er klimapositive, fair for alle og cirkulære - dette er deres ultimative mål, deres North Star. Det styrer deres strategi, deres mål og de handlinger, de tager for at blive så bæredygtige som muligt, så hurtigt som muligt.

Siden Vero Moda formulerede deres første adfærdskodeks i 2000, har de gjort gode fremskridt på områder som sociale arbejdsforhold, kemikaliehåndtering og brug af mere bæredygtige materialer, men nu træder de på gassen. Vero Moda Fashion FWD-strategi understreger det umiddelbare behov for omfattende og holistiske bæredygtighedsforanstaltninger. Disse handlinger skal understøtte forretningsvækst inden for planetariske grænser ved konstant at optimere vores drift, sætte videnskabsbaserede mål og søge innovative løsninger på tværs af værdikæden. Vero Moda handler på områder, vi ved, vi kan forbedre med det samme, samarbejder med vores partnere, finder nye svar og revurderer, efterhånden som ny information dukker op.

Vero Moda's modestrategi FWD sætter deres kortsigtede retning og holder os ansvarlige med mål, der skal nås inden 2025. Når vi har nået disse mål, vil de sætte nye, altid med det mål at øge vores North Star.

ER DU EN INFLUENCER?
Hos VERO MODA arbejder de passioneret for at skabe et stærkt brand. De tror på, at den bedste måde at møde fremtiden på er at forblive tro mod os selv – og det er sådan, de ønsker, at verden skal opfatte os. Med denne autentiske tilgang dyrker de en klar forståelse af vores stil, som er feminin, ubesværet og glædelig.
 
Vero Moda leder efter stilfulde, modebevidste hjemmesider, blogs og platforme til at deltage i deres affiliate program.
 
HVAD ER FORDELENE?
- Gratis medlemskab
- Adgang til alle kampagner
- Daglige produktfeeds fra forskellige lande
- Konkurrencedygtig kommission på alle godkendte verdensomspændende salg
- Muligheder for kampagnepartnerskab
 
Vero Moda ser frem til at arbejde med influencere og bloggere, der elsker mode lige så meget som dem. De ville elske, at du sluttede dig til vores feminine verden af ​​ubesværet mode og skaber dit eget personlige look.
 
De bruger tredjepartssporing til at bestemme salg på din hjemmeside/sociale medier, og du bør modtage kommissionen inden for blot otte uger.
 
Tilmeld dig deres globale affiliate program nu, og begynd at tjene provision, hver gang dine besøgende handler på veromoda.com.

Vero Moda vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.