DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vetboxen

  Alle dyreejere kan skrive under på, at kun det bedste er godt nok til lige deres kæledyr, uanset hvilke af slagsen, man har derhjemme. Der findes mange kvaliteter, når det kommer til dyrefoder og -legetøj, og hos Vetboxen findes kun det bedste og det til de bedste priser.

  Om Vetboxen

  Vetboxen slår sig på sit samarbejde med rigtig mange dyrlæger. Ved at dele det op, kan dyrlægerne tage sig af deres vigtigste arbejde, nemlig at behandle og vaccinere de mange dyr, mens Vetboxen sørger for salg af alle de produkter, som dyrlægerne selv anbefaler, du som dyreejer bruger.
  Når det kommer til dyremad finder du stærke mærker som Specific, Hill's og Eukanuba, der alle er kendt for både at have helt almindeligt foder til alle størrelser og vægtklasser, men som også har særlige diæter til de dyr, der har brug for en særlig kost på baggrund af for eksempel alder, hudlidelser, overvægt, diabetes og alt andet, der kan ramme kæledyrene.
  Det er samtidig også her du finder alt fra kradsetræer og grus til katten, gode og robuste seler til hundene - også til den mørke tid og inspirerende legetøj til alle nysgerrige dyr.

  Services hos Vetboxen

  At være dyrlæge er et kald. Det er det at tage sig af alle danskernes kæledyr og give dem den bedste pleje og behandling. Dyrlæger følger hunde og katte fra de er hvalpe og killinger, til de er blevet seniorer, der har brug for noget helt andet. Det er arbejde med neutraliseringer, de årlige vaccinationer, der holder dyrene sunde, pleje af klør og næb og alt andet, der er relateret til dyr.

  Hvis der samtidig skal drives en forretning, kan det nemt komme til at gå ud over det primære arbejde, hvilket kan være en stor frustration for mange dyrlæger. Med et samarbejde er det muligt at sikre, at alle de mange kunder fortsat kan få alle de rigtige ting til deres dyr, men samtidig kan de få det billigere ved at købe det på nettet og få det hele leveret. Det er derfor et samarbejde, der kan glæde.
  Vetboxen er desuden også til alle de private kunder, der bare godt kan lide kvalitet til gode priser og med levering hjemme, så der hele tiden er fyldte madskåle i de små hjem.

  Kundeservice og klager

  Der er et utal af betalingsmuligheder hos Vetboxen, og det gør det nemt for alle at bestille og få det, de skal bruges. Det kombineres med en rigtig hurtig levering, der kan være vigtigt for mange kæledyrsejere, for det går ikke at mangle noget til de kære små, heller ikke selvom det for andre måske bare er en ny aktivitetsbold eller et spejl, der skal ind i fugleburet.Siden er E-mærket, så du kan føle dig helt tryg, når du handler hos Vetboxen.
  Der er sider særligt til de dyrlæger, der har et samarbejde, hvor de kan logge ind efter behov, du kan følge de mange søde dyr på Instagram, og du kan finde masser af inspiration og vejledning til pleje af alverdens dyr, hvis du har brug for noget mere. Er der yderligere, så skriv eller ring. Eller som de selv siger - brug et frimærke og et rigtig brev, for den slags glæder.

  Anmeldelse af Vetboxen

  Har du handlet med Vetboksen, så kan du skrive din egen anmeldelse af firmaet og de oplevelser, du har haft med dem, deres kundeservice og deres varer.

  Vetboxen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Vetboxen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Vetboxen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Vetboxen I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Vetboxen?

  Vetboxen er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vetboxen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.