Visual Click

Alle anmeldelser

Visual Click

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Visual Click

Visual Click's online optikbutik har arbejdet i mere end 10 år på at levere de bedste optiske produkter til den bedste pris, du kan finde på internettet, og har loyale kunder i mere end 100 lande. Dette gør dem til en af ​​de førende online optikerbutikker i Europa, takket være mængden af ​​ordrer og kvaliteten af ​​deres service. I deres online shop finder du det største katalog af originalesolbriller og originalereceptpligtigebriller af de bedste mærker til de bedste priser, altid med rabatter, som de tilbyder regelmæssigt. Så hvis du vil købe solbriller, receptpligtigebriller eller kontaktlinser, skal du blot vælge en af ​​de hundredvis af modeller, der findes.

I Visual Click's butik tilbyder de kun originale produkter fra topmærker som Ray-Ban, Oakley, Persol, Arnette, Polaroid, Michael Kors solbriller, Dolce & Gabanna solbriller, Prada, Dior solbriller, Gucci solbriller og mange andre, altid til de bedste priser, så du kan få dine briller hjem med hurtig forsendelse. De accepterer de vigtigste tilgængelige betalingsmetoder: betaling med VISA, MasterCard, American Express, Paypal og andre betalingsmetoder, der er tilgængelige i dit land.

Da de også er optikere, kan du bestille dine kontaktlinser hos os fra førende mærker som Alcon, Baush & Lomb, CooperVision og Johnson & Johnson. Hvis du normalt bruger Acuvue, Biofinity, Soflens eller Air Optix kontaktlinser, kan du købe dem i vores butik op til 40% billigere end i en traditionel butik med samme kvalitet og pålidelighed, og få dem afsendt inden for 24 timer, hvis produkterne er på lager.

Du kan spare penge på dit køb af receptpligtige linser uden at ofre den kvalitet, som en traditionel optisk butik tilbyder. De samarbejder med de førende europæiske producenter af linser og briller, fordi de ved, at dit syn er det vigtigste for dig og dit helbred. Når du har fået din recept, kan du nemt vælge det stel du ønsker og indtaste dine receptparametre, så deres optikere kan færdiggøre dine briller hurtigst muligt. På denne måde kan du få dine briller i komfort i dit eget hjem til en fremragende pris.

I øjeblikket er både solbriller og receptpligtige briller blevet et modetilbehør, der har revolutioneret verden af ​​optiske produkter, som det kan ses på catwalks af store mærker som Dior receptbriller, Michael Kors receptbriller, Dolce & Gabbana receptbriller eller Gucci recept. briller. Du kan finde de seneste modetrends, såsom runde solbriller, i vores blog og i vores online brillekatalog, hvor alle nye brillemodeller har et nyhedsmærke, der gør det nemmere for dig at opdage alle nyhederne! Du kan også følge os på vores Facebook-, Twitter-, Pinterest- og Instagram-konti for at holde dig opdateret med alt.

GARANTI
Solbriller og briller med recept: To års garanti mod skader på stellet på grund af en fabrikationsfejl; 100 % gratis; originale dele bruges til udskiftning. To års garanti på linser med fabrikationsfejl. Skader såsom ridser eller revner forårsaget af forkert brug er ikke dækket. Defekte linser skal sendes til vores centrallager. De vil blive returneret til kundens adresse uden forsendelses- eller håndteringsomkostninger.

Kontaktlinser: Defekte kontaktlinser udskiftes gratis.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Visual Click?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.