VRAI

Alle anmeldelser

VRAI

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

VRAI

VRAI's mål er at fremvise skønheden og mulighederne ved bæredygtigtproduceredediamanter. Diamanter skabt af VRAI betyder: Ingen minedrift. Ingen kulstofemissioner. Bare diamant. I den verden, vi lever i i dag, er det stadig vigtigere at forblive tro mod fremtiden. Og det gælder især for dem, der vælger at skabe en fremtid sammen.

VRAI's smykker inspirerer til optimisme, elegance og kraften til konstant at udvikle sig. De forestiller sig en verden uden kompromis, uden "blah blah blah" og de tør stille spørgsmålstegn ved dem, der ikke er tro mod fremtiden. De smykker, de tilbyder, fås i tusindvis af unikke variationer og er lavet på bestilling efter dine personlige specifikationer. De bruger kun massivtguld, aldrig guldbelægning eller vermeil. Deres guld kommer fra genbrugskilder.

VRAI er stolte af at støtte globale formål og sociale organisationer, der fører dem alle fremad. De blev grundlagt i Los Angeles i 2014 for at skabe en moderne, digitalsmykkevirksomhed. I dag vokser VRAI globalt som en forretningsenhed i Diamond Foundry Inc. De skærer og polerer diamanter, der er bæredygtigt dyrket i Amerika af Diamond Foundry og tilbyder dem i tidløse fine smykker, som vi udvikler selv eller gennem samarbejder. De driver også et hurtigt voksende antal showrooms i USA og Kina og har kontorer i USA, Storbritannien, EU, Dubai og Canada.

VRAI's bekymringer
Ud over de bæredygtige værdier, der understøtter deres forretning og design, er de stolte af at fremvise de projekter de støtter. Fra bekæmpelse af sygdom til udryddelse af fattigdom til at arbejde for retfærdighed, det er de fundamenter, initiativer og platforme, de står bag og forkæmper. De opfordrer dig til at slutte dig til os og gøre verden til et bedre sted!

VRAI går ind for kvinders rettigheder. Equality Now arbejder for en retfærdig verden, hvor kvinder og piger har samme rettigheder som mænd og drenge. De tackler de hårdeste problemer, udfordrer dybtliggende kulturelle antagelser og påpeger ulighed, hvor end de ser det. Equality Now bruger lovens magt til at skabe varig ligestilling for kvinder og piger overalt.

VRAI er forpligtet til retfærdighed og borgerrettigheder. AAJC tror på at give asiatiske amerikanere mulighed for at skabe et mere retfærdigt Amerika for alle. De opnår dette ved at øge synlighed, gå ind for familieimmigration, kræve lige beskyttelse under loven og arbejde for at øge den politiske magt i det asiatisk-amerikanske samfund.

Nul emissioner
VRAI er drevet af 100 % vedvarende energi og dyrker de reneste diamanter fra selve elementerne i det smukke Stillehav Vest for Amerika. Ingen forskydninger påkrævet.

Der er ingen anden diamant i branchen, der opfylder denne bæredygtighedsstandard. Pas på med reklamepåstande om det modsatte.

Ingen minedrift
Ressourceudnyttelse er aldrig bæredygtig per definition, uanset hvad minearbejderne siger.

Endnu vigtigere er det, at ressourceudvinding normalt finder sted på steder, der er domineret af mennesker, hvis værdier vi ofte ikke støtter.

Deres håndværk begynder med konstruktionen af ​​plasmareaktorer, som består af hundredvis af præcisionskonstruerede enkeltdele. De skaber og vedligeholder plasma lige så varmt som det ydre lag af solen for at danne din VRAI-skabte diamant. En vaffeltynd afvigelse kan allerede forstyrre denne proces. Håndværkerne i deres værksteder skærer og polerer derefter deres diamantkrystaller i facetter for at skabe maksimal glans, flimmer og ild.

Tak fordi du læste om VRAI
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad VRAI kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.