Vuch

Alle anmeldelser

Vuch

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Vuch

Vuch er et ungt modebrand startet af to venner og stiftere i 2015. Martin og Ondrej havde længe overvejet at starte et joint venture sammen. Ondrej havde erfaring med e-handel og Martin havde erfaring med grafik og æstetik. Efter omfattende research besluttede de at gå ind på markedet for kvinders tegnebog. Sammen arbejdede de hårdt på at designe deres første modeller – med farver, prikker og andre utraditionelle designs, der ville give liv og identitet til hele Vuch-projektet.

Efter den første kollektion blev udsolgt, vidste de, at de havde fundet et hul i markedet.

Hvordan skaber Vuch?
De har deres eget team af designere og grafikere. Nogle af dem arbejder endda eksternt. Martin, en af ​​medstifterne, holder øje med hele processen. Så hvordan gør vi det?

Inspiration og æstetik kan ikke planlægges på forhånd. Der er dage, hvor vores designere kommer med idé efter idé, og der er også "mørkere" dage. De er i konstant kontakt med vores leverandører og diskuterer hvert mønster eller materiale, indtil alt er koordineret ned til mindste detalje. De skal balancere mange faktorer, så vi kan tilbyde dig smukke, farverige produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Vuch vil sige, at det ikke handler om kunsten, men mere eller mindre om færdigheden. På begge måder er det det værd, og vi elsker det!

Hvad gør Vuch
Deres mål er at skabe unikke modetøj fulde af farver og glæde. At lave produkter af høj kvalitet er af største vigtighed for os, så de stræber hele tiden efter at blive bedre til alt, hvad de gør.

Siden eres beskedne begyndelse har de udvidet vores portefølje til at omfatte mange stabiliserede kategorier af tilbehør til kvinder, herunder punge, håndtasker, ure, smykker og rygsække.

Hvem gør Vuch det for?
De skaber originale og utraditionelle produkter. Det er, hvad deres kunder forventer af os. De kan sige, at Vuch er for dem, der tror på modernitet!

Vuch forsøger at gøre hele købsprocessen til en fornøjelse for vores kunder. Fra det første syn af Vuch-banneret i vores e-shop, til browsing og betaling, er hele processen personlig og praktisk.

Hvorfor gør Vuch dette?
For dem virkede modescenen lidt grå, lidt trist, lidt kedelig. Det var med andre ord dyrt og ikke overkommeligt for den gennemsnitlige person. De forbandt prikkerne mellem alle disse mangler på markedet og Gik efter det.

Vuch har været på markedet i 5 år nu og fortsætter med at vokse. Deres portefølje bliver større og større, og vi forsøger konstant at bringe nye og spændende produkter til deres fantastiske kunder.

Vuch-holdet
De er en flok unge mennesker, der skaber hele brandet sammen. Deres liv kredser dog ikke kun om Vuch. Hvert år planlægger vi teambuilding-aktiviteter sammen, de griller i vores baghave om sommeren, og vi mødes uden for arbejdstiden.

Vuch har også støttet mange non-profit organisationer. Vi nyder at deltage i skolefester, sportsbegivenheder og andre velgørende bestræbelser. De har samarbejdet med Hip Hop Camp, Trendigo Poledance Studio og mange andre aktiviteter.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Vuch?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.