Watches2U

Alle anmeldelser

Watches2U

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hanne O.
Jeg købte denne som en fødselsdagsgave til min mand. Han har allerede en lignende med en marineblå urskive, så jeg ledte efter en grå eller sort til at passe til forskellige outfits. Denne vare pas...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min mand blev rigtig glad

  Jeg købte denne som en fødselsdagsgave til min mand. Han har allerede en lignende med en marineblå urskive, så jeg ledte efter en grå eller sort til at passe til forskellige outfits. Denne vare passede til regningen. Det har et klassisk face- og metalband. Det er faktisk et ret stort stykke, så sørg for at måle for at sikre, at det passer til dit håndled. Jeg kan godt lide Tachymeteret. Og denne dykkerstil giver uret et mere maskulint look frem for blot tal. Jeg elskede emballagen - den kom i mærkets æske med instruktionshæfteindsatsen, beskyttende plastikmærke og tag. Først var jeg bekymret for, at dette måske ikke var et ægte produkt, fordi jeg køber fra udlandet, men dette var den rigtige vare. Jeg vil opfordre alle til at bruge denne side for gode priser på smukke ure og hurtig forsendelse. Jeg er så glad for, at jeg var i stand til at finde dette luksusstykke på begynderniveau!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Watches2U

Watches2U startede som en lille virksomhed i et haveskur med kun et ur og £40. Drømmen? At gøre moderigtige og overkommelige ure tilgængelige for alle. Efter positiv vækst blev Watches2U officielt registreret som en mærkevarevirksomhed i 2002.

Deres imponerende udvalg af ure omfatter ikoniske kronografer, robuste sportsure, præcisionsmekaniske/automatiske ure, højteknologiske smarture og moderigtige hybridure. Uanset om du leder efter et ur til hverdagsbrug, noget særligt til en særlig lejlighed eller det perfekte ur til en mindeværdig gave, så finder du det her.

Watches2U har gjort det til deres mission, at præsentere produkter af høj kvalitet, fra de største navne i verden af ​​ure og mode på alle vores hjemmesider.

Hvilket udvalg af ure er der hos Watches2U?
Watches2U tilbyder et bredt udvalg af ure, smartwatches og urtilbehør fra over 100 førende designerurmærker. De er officielle forhandlere af alle deres mærker og hvert ur der købes hos dem, kommer med garanti helt nyt med officiel emballage.

Watches2U er sikre på, at du vil blive glad for dit køb. Men hvis du ikke er tilfreds med din ordre, eller hvis det er en gave, og modtageren ikke er glad, kan du returnere uret. De bestræber sig på at holde processen så enkel som muligt.

Prioriteret sikkerhed
Når du har besluttet dig for, hvilket ur du skal købe, kan du lægge din frygt til side. Alle betalinger du foretager gennem Watches2U er 100% sikre. Alle følsomme datatransmissioner er krypteret hos Watches2U, ved hjælp af Secure Sockets Layer (SSL) med en 256-bit krypteringsnøgle. Watches2U's sikkerheds- og betalingspolitikker er tilgængelige, hvis du gerne vil vide mere.

Deres team gør alt, hvad de kan for at holde deres løfte, men de ved, at det nogle gange kræver mere end deres ord for at bevise det. Hvorfor ikke tage ordet fra kunder, der har været der før dig?

Watches2U har over 100 års samlet erfaring i urbranchen! Fra rugbyfans til Disney-prinsesseelskere, er de lige så forskellige som deres ure. De hjælper dig gerne med dine spørgsmål, uanset om du er ny i ureverdenen eller har brug for ekspertrådgivning.

Er din tid dyrebar eller kan du lide at fordrive tiden online? Uanset hvad, lover de, at du vil elske deres sociale mediekonti. Hold dig opdateret med Watches2U's daglige tilbud, nye produkter og konkurrencer, eller bare rul gennem timerne og se deres smukke udvalg. Det er dit valg :)

Watches2U vision
Watches2U vil gerne takke jer over hele verden for jeres fortsatte støtte. Denne konstante support og feedback giver dem mulighed for at fortsætte med at vokse og forbedre deres service. Med dette i tankerne er de på vej til at blive ikke kun den største mode- og klassiske urbutik i Storbritannien, men også i Europa. Efterhånden som de udvikler sig med de nyeste trends og produkter, håber de at blive den førende destination for modeure i Storbritannien og videre.

Hvis du har lyst til at hjælpe dem med at nå deres drøm, så har du noget at sige. Du kan bedømme Watches2Us service her på siden efter dit køb.