Watchmaxx

Alle anmeldelser

Watchmaxx

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Watchmaxx

Watchmaxx er en familievirksomhed med mere end 20 års erfaring i at sælge højkvalitetsure og har solgt investeringskvalitetsure online siden 2004. I dag er Watchmaxx en af ​​de førende online forhandlere af luksusure.

Som uafhængige forhandlere giver deres brancheforbindelser dem mulighed for, at købe de mest eftertragtede mærker til de bedste priser og tilbyde enestående værdi til deres kunder.

Deres mange års erfaring med at håndtere de bedste urmærker og kollektioner giver dem mulighed for at tilbyde mange af de mest eftertragtede varer. Selvom den farve eller model du leder efter ikke er på hjemmesiden, kan vi ofte skaffe den til dig.

Tusindvis af kunder fra hele verden har købt ure hos Watchmaxx siden 2004. Detailhandlere, grossister og erhvervskunder stoler på, at de giver dem de bedste ure til den bedste pris. Deres omdømme er veletableret, med topanmeldelser på eBay og andre online salgskanaler.

Watchmaxx's servicestandard
Hos Watchmaxx kan du handle med tillid og være sikker på, at du får, hvad du forventer. De garanterer følgende for hver vare, vi tilbyder:

- 100% ægte og autentiskeure og tilbehør.
- I den originale producents emballage, med instruktioner og medfølgende materialer.
- Garanti beskyttelse.
- Uændret original producents serienummer.
- Generøs retur- og byttepolitik.

Watchmaxx beskytter deres kunder med state-of-the-art sikker transaktionsbehandling, testet dagligt af Norton og McAfee. De tilbyder det bredeste udvalg af betalingsmuligheder, forsendelsesmuligheder og merchandise for din komfort og bekvemmelighed. Deres professionelle personale hjælper dig gerne med at vælge og købe det perfekte ur og behandle transaktionen med omhu og høflighed.

WatchMaxx er præcis den slags kilde, du kan stole på, fordi du kan tjekke deres omdømme, før du køber, bruge dit valg af betalingsmetoder, returnere produktet, hvis du ikke er tilfreds, og nyde din vare velvidende, at den er garanteret.

WatchMaxx er ikke autoriseret forhandler af de ure, der sælges på denne hjemmeside. Derfor er garantier, der tilbydes af producenter, muligvis ikke tilgængelige for visse ure. Watchmaxxx-produkter er dog 100 % ægte, og Watchmaxx garanterer de fleste ure på siden i to år fra købsdatoen. Varigheden af garantien vises på varesiden.

Retur
Du kan returnere almindelige køb i op til 30 dage efter levering. Nogle varer er markeret med "slutsalg" og kan ikke returneres, men de bekræfter altid eventuelle undtagelser fra returpolitikken inden forsendelse. Du kan se vores returpolitik i detaljer her. Watchmaxx garanterer hvert ur vi sælger i mindst 2 år, længere hvis producentens garanti overstiger 2 år. Detaljerne i vores garantipolitik kan findes her.

Watchmaxx accepterer kreditkort, PayPal, Amazon Pay, Apple Pay, Alipay, checks, bankoverførsel, rejse- og postanvisninger. For ordrer placeret i USA tilbyder vi også finansiering gennem Affirm og PayPal Credit. Se venligst vores side med betalingsmuligheder for yderligere detaljer, herunder politikker for internationale ordrer.

Tak fordi du læste om Watchmaxx
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Watchmaxx kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.