Watski

Alle anmeldelser

Watski

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fillip R.
Det var en ret fed oplevelse at handle hos Watski. Udvalget var meget stort og jeg fandt lige det jeg skulle bruge. Hjemmesiden er meget let at bruge og de køre også spændende kampagner til dem der...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Så er min båd klar

  Det var en ret fed oplevelse at handle hos Watski. Udvalget var meget stort og jeg fandt lige det jeg skulle bruge. Hjemmesiden er meget let at bruge og de køre også spændende kampagner til dem der kunne være interesserede. De har verdens mest kendte mærker til meget gode priser som man ikke finder mange andre steder. Skynd jr at komme ombord :D

  Deres tilbehørs sortiment er også fint hvor jeg endte med at købe lidt på vejen.

  De holder deres hurtige levering og man føler man har fået valuta for pengene. Glæder mig til at købe hos dem igen snart. Fed stjerne herfra


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Watski

Watski er den førende netbutik i Skandinavien for bådtilbehør og udstyr. De leverer til Danmark, Sverige, Norge og Finland. De er kendt for vores hurtige levering, smidige og fleksible betaling og altid gode service. Deres hovedkontor og logistikcenter ligger i Malmø, Sverige.

Watskis brede sortiment består af stærke mærker med et solidt basissortiment udvalgt til nordiske bådejere. I deres sortiment finder du tusindvis af produkter, som du kan bruge til havet, på søen, på stranden eller blot i din fritid.

Watskis historie
Watski-virksomheden har en lang historie, hvor de tidligste rødder går tilbage til skibsforhandler Albert Herman Gotthardt, som grundlagde AB Herman Gotthardt i Malmø i 1916. I 1980'erne blev virksomheden fusioneret med det svenske firma Watski - en butikskæde med speciale i i vandski, der så dagens lys tilbage i 1970'erne. I 2004 skiftede virksomheden navn fra AB Herman Gotthardt til "Watski".

I oktober 2019 blev "Watski" opdelt i to dele - en grossist ved navn Nautec, som leverer bådtilbehør til nordiske forhandlere, og en netbutik kaldet "Watski", som sælger bådtilbehør online til sine nordiske kunder.

Bæredygtig sejlads og miljøvenlig bådejerskab
Som bådejer er du ansvarlig for at overholde alle gældende love og regler. Der er dog et par ting, du bør overveje som bådejer, hvis du ønsker at bruge din båd på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde.

Primer
Grunding er et af de mest omtalte miljøværktøjer. Nogle gange er det en nødvendighed, men der er faktisk alternativer, der er lige så gode.

1. Undgå bundmaling, hvis det er muligt.

2. Vask båden i stedet for at grunde den! Sørg for at gøre dette over en tallerken eller på et udpeget bådvaskeområde.

Brændstof
Spar brændstof! Både miljøet og din pengepung vil takke dig!

1. Sørg for, at der ikke er spildt noget ved tankning!

"Øko-kørsel" kan spare dig for mange liter brændstof i løbet af en sæson. Læs tipsene til lavere brændstofforbrug HER.

Affald og genbrug
1. Selvom fokus er på plastik i havene, er der stadig meget plastik og andet affald, der ender i vandet. Det ser ikke kun uappetitligt ud, men det ender som mikroplastik på din tallerken.

2. Aflever altid affald på fritidshavnens miljøstation. Enhver havn er forpligtet til at sørge for, at der er et opsamlingssted.

Toiletaffald
Bortskaffelse af toiletaffald bestemmes delvist af bådens byggeår og dimensioner. Selvom der er toilet ombord, behøver båden ikke nødvendigvis at have en holdetank. Mindre og ældre både kan være undtaget fra dette krav, da det kan være svært at finde plads ombord til en holdingtank. Læs mere her.

Tømmer du dit toilet direkte i vandet, bidrager du til eutrofiering og øget algevækst. Eutrofiering af vandløb fører blandt andet til mere urent vand og begroning i lavvandede områder og frem. Der er flere alger, uønsket vækst af trådalger, mangel på ilt og ændringer i fiskebestandene. Den mest åbenlyse påvirkning er den giftige algeopblomstring af blågrønalger, som blandt andet kan være livstruende for dit kæledyr.

Vi vil meget gerne høre om din erfaring
Hvad syntes du om Watski? Skriv en anmeldelse idag.