DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Weber

  Sommer i Danmark betyder for de fleste mennesker at grillsæsonen starter, idet man bruger mere tid udenfor i haven for at nyde det gode vejr. For mange er det en afslappende beskæftigelse - for nogen en kunstart - og det er derfor vigtigt, at man undersøger nøje hvilke forskellige griller der findes på markedet. Udvalget er større end nogensinde før og med alle de forskellige muligheder, ser vi også mange forskellige niveauer af både pris og kvalitet. Herunder kan du se andre folks anmeldelser af Weber, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, om de er den rigtige leverandør af din næste grill.

  Om Weber

  I 1952 opfandt en dedikeret grillentusiast den første kuglegrill i USA. Hans navn var George Stephen og hans drøm var, at være i stand til at grille en bedre steak udenfor til hans venner og familie. I dag udvikles langt de fleste af virksomheden griller stadig i hjemlandet, i deres to fabrikker der ligger i området omkring Chicago. De lover 10 års garanti på alle deres griller, der alle er blevet gennemtestet og afprøvet, inden de er blevet sat i produktion. Weber udvikler og sælger griller af fire forskellige typer: kulgrill, gasgrill, WeberQ og Pulse. I samarbejde med kendte Danske designere har Weber i øvrigt udviklet en række Nordiske designvariater, der er blevet så populære, at de sælges på globalt plan. Weber beskriver deres egen virksomhed som et "livsstilsbrand" og deres produkter findes i priskategorien for premium/luksusvarer.

  DK - DUBLICOM. Penge Tilbage Når Du Handler.

  Produkter og Services hos Weber

  Weber sælger griller og grilltilbehør gennem deres netbutikker, samt affiliater med både netbutikker og fysiske butikker. Det er derfor muligt at se og afprøve deres produkter, før man vælger at investere i dem. På deres hjemmeside kan man finde både guides og inspiration, der kan hjælpe med at vælge mellem de forskellige grilltyper de tilbyder. Man kan desuden finde opskrifter på hjemmesiden, blive medlem af deres Weber Club, samt tage grillkursus gennem deres Weber academy sammen med venner og familie - eller alene - alt sammen for at hjælpe deres kunder med, at få det bedste ud af deres produkter. Weber tilbyder desuden et stor udvalg af grilltilbehør, såsom rotisserier, grillsten, rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, samt hatte, forklæder og meget andet. Afgiver man en ordre via deres netbutik, kan man forvente levering gennem enten DHL eller DPD, alt afhængigt af den samlede vægt. Levering tager normalt 5-8 arbejdsdage og er gratis ved ordrer over 750 DKK. Man kan betale på hjemmesiden ved brug af enten Mastercard, Visa, Paypal eller Klarna - hvilket giver kunderne mulighed for at udskyde betalingen eller afdrage over flere måneder.

  Komplimenter, Klager og Tips til Weber

  Er du grillentusiast eller måske helt ny indenfor feltet, og har du for nyligt valgt at investere i en ny grill eller grilludstyr fra Weber? Kunne du tænke dig at hjælpe andre potentielle kunder, ved at dele dine erfaringer og tips med dem her på siden? Vi vil sætte stor pris på din feedback omkring Weber - selv hvis det blot er en kort tekst - og så kan både andre kunder, og virksomheden selv, blive klogere på hvad de er rigtig gode til, samt hvad de muligvis kan forbedre.

  Weber
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Weber

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Weber et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Weber I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Weber?

  Weber er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.