Who's There Group

Alle anmeldelser

Who's There Group

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Line G.
VI ELSKER Who's There Group! Til alt akademisk, kunstnerisk, musikalsk og endda lego. Vi bruger det til at udfylde huller i vores hjemmeskoleskema. Mine sønner har taget mange samfundsfag/historie-...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min søn er helt vild med jer

  VI ELSKER Who's There Group! Til alt akademisk, kunstnerisk, musikalsk og endda lego. Vi bruger det til at udfylde huller i vores hjemmeskoleskema. Mine sønner har taget mange samfundsfag/historie- og skrivekurser. Vi bruger det også til kunst- og malerundervisning, ofte i weekenden, når jeg siger, at du skal lave noget andet end videospil. Vi har taget mange violin- og klavertimer via Who's There Group. Min søn er i en Lego-klub. Seriøst, vi bruger det til at udfylde nedetid med berigende aktiviteter, hele tiden! Who's There Group var vores livlinje til omverdenen under Covid.

  Dette var en fantastisk sommerlæsning for mine børn. Jeg ville have noget lærerigt, men alligevel sjovt, og det er det, de fik. Gina er en omsorgsfuld, sjov og erfaren pædagog, og det er tydeligt, at hun elsker sit job. Tak skal du have.


Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Who's There Group

Who's There Group er en uafhængig producent af produkter, der bringer humor, hjerte og produktivitet (og lejlighedsvis milde bandeord) til hverdagen. Deres bind, planlæggere, journaler og bøger hjælper folk med at nå deres mål, udtrykke deres følelser og grine af det absurde i den moderne eksistens.

Who's There Group lever efter (mindst) to mottoer: "Vi sætter det sjove i funktionelt" og "Lav en liste - du vil føle dig bedre." De anser lister og latter for at være væsentlige former for egenomsorg. (Og de elsker selvfølgelig mottoer).

Who's There Group blev grundlagt af Jen Bilik i 2002, og i 2018 fusionerede de med Em & Friends (tidligere kendt som Emily McDowell & Friends). Deres team på 25 gode mennesker er små, men mægtige. Sammen udgør vi Who's There Group - to kvindeledede mærker under ét fantastisk tag!

Who's There Group's produkter
Af alle de ting, de har med dem, er det den, de faktisk bruger mest. Det giver den perfekte blanding af vejledning og struktur til at holde dem organiseret uden en million forskellige meddelelser og opgavesider, som de føler sig skyldig over ikke at gøre. Det er overskueligt og præcist, og giver dem masser af spillerum til at udføre deres opgaver på den måde, der passer mig bedst. (Og der er masser af frække øjeblikke, der får mig til at smile!).

Who's There Group er en sucker for læring og selvforbedring, men de er helt vild med at føre dagbog. Men denne ting er virkelig sjov og informativ! Det har også været godt for dem. De har lavet nogle af aktiviteterne på Zoom med deres venner og taget den virtuelle happy hour til næste niveau. De vidste ikke meget om chakraer i starten, og der vil altid være mere at opdage, men jeg elsker det, jeg har lært indtil videre med denne journal.

Hvor ville jeg være uden stickynotes og tjeklister? Who's There Group snubler gennem livet og er helt fortabt ved Target med en indkøbskurv fuld af ting, de ikke har brug for. I fuld alvor forhindrer disse ting mig i at gå i stykker. Det er fantastisk.

Disse mundrette mantraer er det bedste ved siden af ​​en ekstra stærk kop kaffe for at få gang i Who's There Group's dag. Men først kaffen - og så kornprodukterne, avisen og et tilfældigt morgenmantra. Plus, coveret har en gris med en jetpack! Gå efter det!

Super sød, ekstremt hjælpsom, underligt sjov, slank og stilfuld - alt hvad de foregiver at være online, disse puder er i det virkelige liv. De er sådan en, der skriver "bruser" på deres to-do-liste, efter jeg har badet, fordi det bare er så tilfredsstillende at krydse ting af listen. Det er nemmere at få tingene gjort, når du arbejder med en pæn liste. Det er bare en videnskab.

Hvordan var det at prøve Who's There Group?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Who's There Group. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.