Wiggle

Alle anmeldelser

Wiggle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lars P.
Jeg vænnede mig til at købe tøj til aktiv sport i specialbutikker, men desværre er min favorit for nylig lukket. Jeg har besluttet mig for at finde en ny, og desuden tænkte jeg, at den bedste mulig...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fedt online udvalg

  Jeg vænnede mig til at købe tøj til aktiv sport i specialbutikker, men desværre er min favorit for nylig lukket. Jeg har besluttet mig for at finde en ny, og desuden tænkte jeg, at den bedste mulighed ville være at finde sådanne butikker online, for i dag er det ret farligt for vores helbred at gå et sted offline. Så jeg begyndte at søge efter sådanne butikker, og jeg stod over for denne. Jeg lærte hele sortimentet her, og jeg kunne godt lide nogle jakker til cykling som blev præsenteret her. Jeg bestilte dem og de blev leveret ret hurtigt. Jeg tror, det var den hurtigste forsendelse, jeg nogensinde har været udsat for.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Wiggle

Flere og flere danskere er i stigende grad interesserede i forskellige former for sportsgrene og kan i mange tilfælde bruge meget tid og mange penge på deres fritidsinteresser. Især online kan man finde produkter og services, der er skræddersyede til forskellige sportsgrene, og investerer man i den nyeste teknologi og produkter af høj kvalitet, kan man både forbedre sin ydeevne, samt gøre aktiviteten mere overkommelig og behagelig for sig selv. I dag kan man handle online hos virksomheder i alle verdens hjørner og det er derfor vigtigt at undersøge ting som leveringstider, leveringsomkostninger, serviceniveau og kvalitet før man bestiller. Mange danskere læser derfor kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, for på den måde at fastslå, om en given online forhandler er pålidelig og anbefalelsesværdig

Om Wiggle
Wiggle er en engelsk virksomhed der blev oprettet i Portsmouth. I starten af halvfemserne købte stifteren Mitch Dall en lille forretning der senere skulle blive Wiggle: en lille uafhængig cykelforhandler under navnet 'Butler Cycles'. Siden da voksede virksomheden sig gradvist større og i 2011 åbnedede et nyt kontor i London, specifikt til I.T. og Wiggle's egne mærker. I 2012 lancerede Wiggle 11 nye hjemmesider for udenlandske kunder, på forskellige sprog. Wiggle har nu over 1.000 ansatte, der er fordelt på kontorer i både Portsmouth og Belfast Wiggle personalet er selv sportsentusiaster og er derfor altid med til at bruge, teste og udvikle de produkter, som virksomheden tilbyder til kunder verden over.

Produkter og Services hos Wiggle
Gennem virksomhedens netbutik kan man købe en lang række forskellige produkter, indenfor kategorier såsom cykling, svømning, løb, triatlon, friliftsliv etc. Virksomheden henvender sig især til cyklister, løbere, svømmere, triatleter, vandrere og fitnessudøvere, der vil støtte deres udvikling og interesse indenfor specifikke sportsgrene, med specialseret udstyr og viden omkring den seneste sportsteknologi og –innovation.
Hos Wiggle kan man både købe produkter fra kendte mærker såsom Adidas, Under Armour, Asics, Apple og Reebok, og derudover også produkter fra mindre kendte mærker, som er mere specialiserede indenfor forskellige sportsdiscipliner.
Vil man bestille via Wiggles hjemmeside, så kan man benytte følgende betalingsformer: American Express, JCB, MasterCard, Visa, Visa Electron og Paypal. Virksomheden benytter 3D Secure som tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, i forbindelse med kortbetalinger online.
Når man foretager sin bestilling, kan man se den forventede leveringsdato for sin ordre. Denne bliver opdateret løbende og bør derfor afspejle eventuelle forsinkelser og ekstra papirarbejde, der i de fleste tilfælde er nødvendigt med varer der sendes fra England efter Brexit. Wiggle opdaterer altid eventuelle leverandør forsinkelser på deres hjemmeside, således at man kan se disse, hvis man logger ind på sin kundekonto via deres netbutik, hvor man foretog ordren. I nogle tilfælde kan man yderligere blive kontaktet via e-mail for at blive informeret omkring eventuelle forsinkelser.

 Komplimenter, Klager og Tips til Wiggle
Har du handlet cykler, sportbeklædning eller campingudstyr hos Wiggle? Hvad end du har bestilt stort hjem hos dem, eller blot købt en enkelt vare via deres netbutik, så vil andre danskere være meget interesserede i at høre nærmere omkring din købsoplevelse her på siden. Hjælp andre med at afgøre, om de har lyst til at handle hos Wiggle og om denne netbutik kan tilfredsstille netop deres behov.