Wildbird

Alle anmeldelser

Wildbird

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Wildbird

Den, Wildbird fandt i de tidlige timer af de første par dage - den dybe forbindelse, de følte, da de holdt deres babyer tæt nok til at dulme dem med deres vejrtrækning.

Der er noget så naturligt og smukt ved at putte sammen med din lille fugl i blødt, hyggeligt linned. De elsker især ringslyngen, fordi den er hurtig at justere, alsidig og attraktiv - men den er så meget mere end en håndfri enhed. Det er en måde at ære båndet mellem jer på, et bånd, der blev skabt helt tilbage, da dit hjerteslag var det eneste, de vidste. De vil altid ære det her, hos WildBird; det er drivkraften bag alt, hvad de gør.

Mere end en slinge
Da de forstod, hvilken forskel babytøj kunne gøre for babyer og for omsorgspersoner, vidste de, at de ville dele det med så mange mennesker som muligt. De designer ikke kun sejl: De har bygget et stærkt, omsorgsfuldt fællesskab bestående af tusindvis af forældre og omsorgspersoner, og de glæder os også til at byde dig velkommen.

Fremstilling
Wildbird er stolte over at kunne sige, at hver WildBird-slynge stadig er håndlavet med omhu og opmærksomhed. De beskæftiger i øjeblikket mere end 45 uafhængige syersker, for det meste forældre, der arbejder fleksibelt hjemmefra. De betaler en præmie for talentfulde med mange års professionel erfaring. Og selvom denne ukonventionelle produktionsproces ikke er så hurtig eller nem, som massefremstilling ville være, har det for os altid handlet om mere end blot et produkt. Hver eneste af dine slynger har en positiv, varig indflydelse på livet for alle, der er involveret i deres skabelse.

Deres allerførste WildBird-slynge blev syet med kærlighed derhjemme. Efterhånden som virksomheden voksede, vidste de, at de ville fortsætte den tradition med at hælde kærlighed i hver slynge, de lavede. Deres førsteprioritet er altid din lille fugls sikkerhed. Deres sejl er testet og i overensstemmelse med The Consumer Product Safety Improvement Act (CPSIA) og American Society for Testing and Materials (ASTM).

Som forbrugere ønsker de hver især at træffe informerede beslutninger om virkningen af deres køb, men det kan nogle gange være svært at vide, hvad de betaler for.

Hos Wildbird forstår de, at det er deres ansvar som produktionsvirksomhed at være bæredygtige og etiske i deres processer og med deres materialer og derefter at være åbne over for vores samfund om, hvordan deres produkter blev fremstillet.

Alt linned er ikke skabt lige! Lad dem vise dig, hvad der gør deres stoffer så specielle, bortset fra deres æstetik og følelse.

Pris
En væsentlig del af Wildbird's etos er at levere et produkt til forældre og omsorgspersoner uden store og unødvendige markeringer. De er helt åbne omkring omkostningerne bag deres proces, fra fremstilling til transport, fordi de er stolte af de fair priser, de tilbyder.

Wildbird arbejder konstant på at holde deres priser overskuelige og deres marginer under branchegennemsnittet, mens de stadig leverer en sikker transportør lavet af den højeste kvalitet af linned, der er tilgængelig. Deres mål er at gøre det højeste kvalitetsprodukt så tilgængeligt som muligt, og de arbejder hårdt for at sikre, at deres priser afspejler det.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Wildbird?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.