Withings

Alle anmeldelser

Withings

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Withings

Withings er en ultra præcis og brugervenlig klinisktestetsmartvægt, der tilbyder en komplet vægtsporingsoplevelse skræddersyet til personer, der søger nem, effektiv vægtstyring.

Vægt
Withings Body drager fordel af 10 års ekspertise inden for smart vægt og giver de mest nøjagtige resultater ved hver indvejning, så du kan stole på dine aflæsninger.

Skabt for at motivere
Ud over tal er Body parret med Health Mate-appen for at vise dig trends, indsigt og ernæringssporing for at sætte dit kalorieindtag i perspektiv. En helhedsløsning, der får dig til at bruge din energi for altid.

Hvorfor Wi-Fi betyder noget
Mange konkurrenters smarte vægte mangler Wi-Fi, hvilket betyder, at du skal have din telefon åben eller i nærheden. Med Withings Body tilsluttet Wi-Fi, vises hver indvejning automatisk i Health Mate-appen. Med din historie tilgængelig 24/7, forstærk positiv adfærd og hold fokus på dine mål. Fungerer med Apple Health. Hvis du mangler Wi-Fi, er Bluetooth-synkronisering også tilgængelig.

Withings europæisk kommerciel garanti for Withings digitale sundhedsprodukter
Withings europæisk kommerciel garanti for Withings digitale sundhedsprodukter er en kommerciel producentgaranti leveret af Withings (France) SA ("Withings") og gælder i EU, Island, Norge, Liechtenstein og Schweiz. Rettigheder knyttet til denne garanti adskiller sig fra rettighederne i henhold til gældende forbrugerlovgivning, og denne garanti skal fortolkes som et supplement til, og ikke i stedet for, rettigheder givet af gældende forbrugerlovgivning. Withings europæisk kommerciel garanti for Withings digitale sundhedsprodukter ("Garantien") er kun gyldig i de lande, hvor Withings digitale sundhedsprodukter sælges af Withings via deres hjemmeside, uanset om produkterne er købt fra webbutikken, der tillader køb af Withings digital sundhed produkter eller gennem forhandlere i sådanne lande.
Hvad er dækket?

Denne garanti dækker ethvert Withings-mærket digitalt sundhedsprodukt ("Produkt"), der er tilgængeligt til salg på Withings Webstore, og som tillader køb af Produkterne, mod defekter i materialer eller udførelse, når de anvendes fuldt ud i overensstemmelse med Withings digital health's offentliggjorte retningslinjer, der er knyttet til hver Produkt.

Hvad vil Withings gøre?
Hvis dit produkt er dækket af Withings europæiske kommercielle garanti for Withings digitalesundhedsprodukter, vil de give dig et gratis erstatningsprodukt, og de afholder omkostningerne ved returnering af produktet og forsendelse af erstatningsproduktet. Erstatningsproduktet kan være et renoveret produkt. Erstatningsproduktet vil blive sendt til dig efter modtagelse af produktet under garanti. Udskiftningsproduktet er garanteret i resten af ​​det originale produkts garantiperiode eller i yderligere 90 dage fra leveringsdatoen for erstatningsproduktet, alt efter hvad der er længst. En sådan udskiftning kan have en indvirkning på information, der er gemt i produktet. Sådanne oplysninger kan gå tabt eller ændres. Det er dit ansvar at sikkerhedskopiere alle data, software eller andet materiale, du har gemt i produktet. Men i tilfælde af, at de eller vores underleverandører, efter at have kontrolleret det returnerede produkt, konkluderer, at garantien i henhold til disse vilkår ikke gælder på grund af nogen undtagelsesbestemmelse.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Withings?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.