DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wolford

  Wolford er kendt for at være ekslusivt og luksuriøst ud over alle grænser. Hvis der er noget, der laver, så går de meget langt for at være de bedste i verden til det. Det gælder alle deres kollektioner, som ikke kun er klassiske, men som også er smukke og velsiddende. Det er ikke uden grund, at mange kvinder verden over foretrækker dette mærke, når det kommer til det inderste eller til det, der skal haves på i svømmehallen eller på stranden.

  Om Wolford

  Hos Wolford finder du de smukkeste og mest skinnende nylonstrømper, der er i en kvalitet, der holder. Her er der ikke grund til at bekymre sig om strømper, der løber, for det er et mærke, der kan sit kram. Og det er alle typer af strømper. Det er de helt lange med usynlige sømme, så de kan bruges til alle former for kjoler, men det er også dem, der holder dig varm, eller som strammer op lige der, hvor der er brug for det. Men Wolford er meget mere end bare smukke strømpebukser, det er også undertøj, badetøj og bodywear. Det sidste er forskellige typer af diskret undertøj i form af toppe, t-shirts og bukser. Det sidder til, så du nemt kan have det på under alle typer af tøj, og det er samtidig skabt til at holde.

  Mor Hun Sir' | Børnesang | Kulturhuset Trekanten 2011 | Bevægelse | Michael Back

  Services hos Wolford

  Hvis du ikke kender mærket Wolford i forvejen, og hvis der ikke lige er en forretning i nærheden, hvor du kan prøve de styles, du er interesseret i, så er der heldigvis en rigtig god størrelsesguide på deres hjemmeside, så du er sikker på at bestille noget, der passer dig. Desuden er der gode billeder af alt deres tøj og undertøj, så du er ikke i tvivl om, hvordan det vil sidde på dig, og om det passer til det, det skal bruges til. Det er nemt at bestille hos dem, og det er også nemt at betale og gennemføre det hele. Desuden er leveringen hurtig, og det er nemt at få gratis levering hos Wolford.

  Kundeservice og klager

  Selvom det er nemt at regne størrelser ud, så kan der opstå tvivl. Her står deres kundeservice til rådighed - som de også gør med alle andre spørgsmål, du måtte have. Så kan du nemt få den hjælp, du har brug for, og dermed være helt sikker på, at den bikini, du har bestilt, passer dig. Det giver en god tryghed som forbruger, og det er også en hjælp, du kan bruge, hvis du skal bestille noget til en gave. Hos deres kundeservice kan du også spørge om levering, returnering af varer eller klage, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med. Det skal nemlig være nemt og behageligt at være kunde hos Wolford.

  Anmeldelse af Wolford

  Er Wolford et mærke, du kender, og har du handlet i deres webshop eller i en af deres forretninger, så kan du anmelde dem her på siden og fortælle andre om din oplevelse. Det kan være en stor hjælp for en masse mennesker, men også for firmaet selv.

  Wolford
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Wolford

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Wolford et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Wolford I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Wolford?

  Wolford er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wolford gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.