Wonder Living

Alle anmeldelser

Wonder Living

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Wonder Living

En virksomhed med mening
Wonder Living's vision afspejles i deres slogan "En god nats søvn for en bedre dag", fordi de gerne vil opfattes som et attraktivt brand, der skiller sig ud fra andre leverandører på markedet. De tilbyder luksussengetøj, dyner, puder, madrasser med mere, lavet på den mest bæredygtige måde af 100% bambus, så du kan handle med god samvittighed og samtidig få en sundere og mere naturlig søvn.

Wonder Living's hovedmission er at gøre deres kunders søvn til en bedre og sundere velværeoplevelse. De hjælper med at introducere luksus 100% bambus sengetøj, dyner og puder lavet efter den bæredygtige Lyocell metode. Du sover i gennemsnit 1/3 af dit liv. Derfor bør dette sætte høje standarder for de valg du træffer i forhold til din søvn, uanset om det er valg af seng eller sengetøj. Wonder Living tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, nøje udvalgt baseret på vores værdier og kundernes efterspørgsel. Wonder Living udvælger kun det bedste af det bedste, men skiller os samtidig gerne ud fra mængden ved at udvælge produkter, som aldrig er set før. Det er også deres mål, at kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd i alle deres produkter.

En FSC®-certificerede virksomhed
Wonder Living er eksperter i tekstiler af bambus og Danmarks første FSC®-certificerede virksomhed for sengetøj af bambus. Et certifikat de er særligt stolte af. FSC skaber gennemsigtighed i hele forsyningskæden. Dette giver dig sikkerhed for, at du modtager et slutprodukt, der er produceret ansvarligt og under passende arbejdsforhold. Du kan se, hvilke produkter der er FSC®-certificerede under de enkelte produktbeskrivelser.
Alle Wonder Living FSC®-certificerede produkter bærer FSC-seglet: FSC 100%. Wonder Living er certificeret under certificeringsnummeret: SCS-COC -005763-CJ

Alle produkter er fremstillet under deres eget mærke. Dette giver dem mulighed for at sikre, at produktionen sker under de rigtige forhold fra start til slut, og at deres produkter er af højeste kvalitet.

Bæredygtighed og etik
Det er blevet vigtigere end nogensinde, at vi alle passer på vores planet. Det stiller derfor særlige krav til alle virksomhedsejere, hvilket Wonder Living bestræber sig på at gøre hver dag. Det vil de gerne være på forkant med, så de bruger meget tid på at finde pålidelige producenter og leverandører for at sikre, at alt fra råvarer til færdige produkter bliver produceret på den mest bæredygtige måde, og at de har de rigtige certifikater til at opfylde strengeste miljø- og arbejdsforholdskrav. Så alle produkterne hos Wonder Living kan du købe med god samvittighed.

Lyocell-metoden er udviklet af den schweiziske producent Lenzing, som har patent på at omdanne træfibre fra bøge- og sydafrikanske eukalyptustræer til stof (Tencel®) i en lukket kredsløbsproces, der genanvender op til 99,7% af alle rester fra nedbrydningen behandle. Denne proces er også mindre energikrævende end mange andre.

Lyocell-metoden
Lyocell-metoden kan derfor beskrives som bæredygtig i modsætning til den konventionelle metode, hvor intet fra nedbrydningsprocessen genanvendes. Lyocell-metoden bruger et organisk opløsningsmiddel, methylmorpholin N-oxid (NMMO), til at udvinde cellulose fra bambus. I denne metode har bambusfibrene også en højere vådstyrke, hvilket betyder, at slutresultatet bliver af bedre kvalitet.

Lyocell-metoden er en af de mest bæredygtige tekstilproduktionsmetoder i det 21. århundrede. Wonder Living er en af de første leverandører i Skandinavien af bambus sengetøj, bambus dyner og andre tekstiler produceret efter Lyocell metoden.

Hvordan var din oplevelse med Wonder Living?
Vi vil meget gerne hære din ivrige mening om din erfaring med Wonder Living, så andre kunder også kan få gavn og glæde af den.