Wonderbly

Alle anmeldelser

Wonderbly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Wonderbly

Der er ikke noget mere magisk end et barns fantasi. Det er dejligt, grænseløst og utroligt værdifuldt. Her hos Wonderbly skaber de meningsfulde, magiske personlige historier, som lader børn forestille sig, at de laver ekstraordinære ting.

Fra at lære om deres egen identitet, til at opdage verden omkring dem og udvikle empati, nysgerrighed og selvtillid, hjælper Wonderbly's fantastiske historier med at forberede børn til hvert kapitel af deres liv forude.

Personaliseringens positive kraft
Undersøgelser viser, at når børn ser sig selv i en historie, har det en dybtgående effekt på deres læsefærdigheder og sprogudvikling. Dette hjælper med at skabe selvsikre, entusiastiske læsere for livet.

Personalisering hjælper også børn med at relatere til historielinjerne - det er virkelig dem, i historien! Dette gør dem langt mere modtagelige for de vigtigste budskaber og lærdomme i hver fortælling – fra mod, til venskab, til nysgerrighed og venlighed.

Online personligt bogfirma
Wonderbly er et online personligt bogfirma for børn og voksne. Siden 2013 har vores bestsellerbøger glædet over seks millioner børn (og voksne!) over hele verden. Sammen ønsker de at inspirere den næste generation af modige, fantasifulde, bogglade børn – én personlig historie ad gangen.

Gennemse deres samling af personlige bøger, og de vil sætte dit barn direkte ind i historien, hvilket gør den til deres egen for evigt mere. Alt du skal gøre for at skabe en én-i-en-million gave er at tilføje dit barns navn, vælge deres karakter og skrive din inderlige dedikationsbesked. Wonderbly væver alt sammen til en unik brugerdefineretbog med dit barn i hovedrollen, udskriver den på papir af høj kvalitet og leverer den direkte til din hoveddør!

Du skal blot beslutte, hvilken brugerdefineret bog du gerne vil lave til dit barn, tilføj derefter deres navn, vælg den karakter, der ligner dem mest, og skriv en personlig dedikation for at gøre det hele til dit eget. Tryk på den grønne knap, og du vil være i stand til at se en forhåndsvisning af hele din bog, før du køber. Når du er tilfreds med alle detaljer, skal du indtaste dine betalingsoplysninger og trykke på ordreknappen. Din personlige bog vil ankomme på dit dørtrin om 7 til 10 dage.

Wonderbly synes, der ikke er noget mere vidunderligt end at få en bog med dit navn på! De laver ekstra specielle personlige bøger til babyer, personligefødselsdagsbøger, personligejulebøger, farsdagsbøger, morsdagsbøger - og meget mere!

Wonderbly er et farverigt lager med base i East London, Storbritannien. Men takket være internettets kraft, eller bøger er tilgængelige for køb over hele verden! De sender bøger til over 150 lande på tværs af deres vidunderlige planet, men de kan ikke få dem til månen. Endnu.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Wonderbly?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.