Woodwind & Brasswind

Alle anmeldelser

Woodwind & Brasswind

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Woodwind & Brasswind

Woodwind & Brasswind har tjent musikere på alle niveauer i mere end 30 år. Deres rejse begyndte i South Bend, Indiana, i en ombygget barbershop med en håndskrevet flyer som katalog. Siden da er The Woodwind & Brasswind vokset til det førende katalog og internetforhandler, der betjener musikere fra fløjtenister til tubaspillere, violinister til trommeslagere.

Træblæseren (1978-1982)
I 1978 blev The Woodwind grundlagt ud fra en mulighed for at anvende det ældgamle koncept postordre til musikinstrumenter. Dette gjorde varer, der normalt kun findes i større storbyområder, tilgængelige i hvert hjørne af Amerika. Den originale fire-siders håndskrevne flyer blev sendt til kun 350 musiklærere i Midtvesten.

The Woodwind & The Brasswind (1980'erne-1990'erne).
Opmuntret af succesen med dets første satsning og efter anmodning fra mange blæsere, udvidede The Woodwind til messinginstrumenter og blev kendt som The Woodwind & The Brasswind. I slutningen af ​​1980'erne betød udvidelsen til guitarer, trommer og lydudstyr at betjene musikere med ethvert behov. Den tidlige vækst af forretningen betød, at den 800 kvadratmeter store tidligere frisørsalon blev for trang og ikke længere kunne opfylde kravene fra den voksende forretning. En ny lokation blev fundet med et dedikeret rum til callcenteret, butikslokaler og et lager. Den originale flyer på fire sider udviklede sig til flere kataloger, et for hver hovedafdeling og et generelt katalog med alle produkter.

1990'erne bragte endnu mere succes. Postordreforretningen oplevede eksponentiel vækst og voksede fra 12 til 75 call center-agenter ved udgangen af ​​årtiet. Den første hjemmeside blev også lanceret i denne periode. I modsætning til mange andre forhandlere fortsatte kataloget dog med at være succesens instrument.

The Woodwind & Brass (1999-2011)
Med den hurtige vækst i det sidste årti voksede The Woodwind & The Brasswind sin anden placering. Den 1. april 1999 pakkede personalet butikken og flyttede til 4004 Technology Drive i South Bend, Indiana. Der var et stort callcenter, kontorlokaler og det største musiksupermarked i området. Det nuværende logo med den vippede diskantnøgle blev også introduceret, og The Woodwind & The Brasswind forenklede sit navn til The Woodwind & Brasswind.

Woodwind & Brasswind voksede til mere end 110 medarbejdere, der var dedikeret til at støtte musikere fra alle baggrunde. I samarbejde med DonorsChoose.org er The Woodwind & Brasswind forpligtet til at genoprette musikundervisning i offentlige skoler i hele USA. Siden 2007 har donationer på i alt næsten 1,5 millioner dollars givet musikudstyr til programmer i nød.

Ud over at hjælpe musikere med at komme i gang, er The Woodwind & Brasswind også en officiel turnésponsor for Drum Corps International (DCI). DCI, kendt som "Marching Music's Major League," er en turnékonkurrence med mere end 100 begivenheder i hele Nordamerika.

Træblæserens og blæserens tilstedeværelse
South Bend-butikken lukkede i 2011, men online- og katalogforpligtelsen er blevet genoplivet. De betjener i øjeblikket alle 50 stater og mere end 90 lande verden over. Kataloget sendes månedligt til mere end 100.000 skoler, virksomheder og hjem, og hjemmesiden er tilgængelig overalt, hvor der er en Ethernet-forbindelse. Callcentret er blevet flyttet til Indianapolis, og lageret er blevet flyttet til Kansas City, Missouri.

I dets fjerde årti af eksistens har meget ændret sig for The Woodwind og Brasswind. Hvad der dog ikke har ændret sig, er medarbejdernes omfattende produktkendskab og deres urokkelige engagement i skolemusikprogrammer og til behovene hos professionelle og amatørmusikere over hele landet og rundt om i verden.

Hvordan var det at prøve Woodwind & Brasswind?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Woodwind & Brasswind. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.