WWE

Alle anmeldelser

WWE

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

WWE

World Wrestling Entertainment er et amerikansk integreret medie- og underholdningsfirma kendt primært for professionelwrestling. WWE opererer også på andre områder, herunder film, amerikansk fodbold og forskellige andre virksomheder. Navnet WWE refererer også til selve den professionelle wrestling-promovering, som blev grundlagt i 1952 som Capitol Wrestling Corporation. Det er den største wrestling-kampagne i verden med en liste opdelt i to primære rejsemærker og et sekundært udviklingsmærke. I alt er WWE tilgængeligt for 900 millioner hjem verden over på 28 sprog. Virksomhedens globale hovedkvarter er beliggende i Stamford, Connecticut, med kontorer i New York, Los Angeles, Mexico City, Mumbai, Shanghai, Singapore, Dubai og München.

Professionelle wrestling-promovering
Som med andre professionelle wrestling-promoveringer er WWE-shows ikke legitime konkurrencer, men underholdningsbaseret forestillingsteater med historiedrevne, manuskriptforfattede og nogle gange koreograferede kampe. Men kampene involverer ofte træk, der kan bringe udøverne i fare for skader eller endda døden, hvis de ikke udføres korrekt. Det forudbestemte aspekt af professionel wrestling blev offentligt anerkendt af WWE-ejer Vince McMahon i 1989 for at undgå skat fra sportskommissioner. WWE omtaler sit produkt som sportsunderholdning og anerkender wrestlingens rødder i konkurrencesport og dramatisk teater.

Virksomhedens majoritetsejer er bestyrelsesformand og administrerende direktør, tredjegenerations wrestlingpromotor Vince McMahon, som ejer 37,6% af virksomhedens udestående aktier og 80,5% af stemmerettighederne. Det nuværende firma, der oprindeligt hed Titan Sports, Inc. blev grundlagt den 21. februar 1980 i South Yarmouth, Massachusetts. Det købte Capitol Wrestling Corporation Ltd, holdingselskabet for World Wrestling Federation (WWF), tidligere kendt som World Wide Wrestling Federation (WWF), i 1982. Titan blev omdøbt til World Wrestling Federation Entertainment, Inc. i 1999 og World Wrestling Entertainment. , Inc. i 2002. Siden 2011 har virksomheden udelukkende opereret under initialerne WWE, selvom det juridiske navn ikke er ændret siden 2002.

Virksomhedens historie
Oprindelsen af ​​WWE kan spores tilbage til 1950'erne, hvor det første show blev produceret under Capitol Wrestling Corporation (CWC) den 7. januar 1953. Der er forvirring om, hvem grundlæggeren af ​​CWC var. Nogle kilder angiver, at det var Vincent J. McMahon, mens andre kilder citerer McMahons far Jess McMahon som grundlæggeren af ​​CWC. CWC sluttede sig senere til National Wrestling Alliance (NWA), og den berømte New York-promotor Toots Mondt sluttede sig snart til CWC.

Vincent J. McMahon og Toots Mondt havde stor succes og kontrollerede snart omkring 70 % af NWA's reservationer, hovedsagelig på grund af deres dominans i det folkerige nordøstlige USA. I 1963 havde McMahon og Mondt et skænderi med NWA over, at "Nature Boy" Buddy Rogers blev booket som indehaver af NWA World Heavyweight Championship. Mondt og McMahon var ikke kun promotorer, men fungerede også som hans manager og blev beskyldt af andre NWA-promotorer for at tilbageholde titelforsvar fra Rogers i deres byer og kun forsvare i Mondts og McMahons egne byer for at opretholde et monopol på verdenstitel. I en nu berygtet situation sendte NWA den tidligere femdobbelte verdensmester og legitime wrestler Lou Thesz til Toronto for at møde Rogers den 24. januar 1963. Thesz husker, at dette ikke var planlagt, og at han før kampen fortalte Buddy: "Vi kan gør dette på den nemme måde eller på den hårde måde." Rogers gik med til at tabe titlen i en et-falds-kamp i stedet for den sædvanlige to-ud-af-tre-fald-kamp, ​​hvor de fleste verdenstitelkampe blev forsvaret. Da Mondt og McMahon hørte om dette, ignorerede de simpelthen titelændringen i starten. Fra januar til april 1963 blev Rogers annonceret som NWA verdensmester eller blot verdensmester i sværvægt på sit territorium. World Wide Wrestling Federation (WWWF) blev ikke umiddelbart dannet, som man troede dagen efter Rogers' nederlag til Thesz. Mondt og McMahon forlod begge til sidst NWA i protest og dannede WWWF i processen. De hentede Willie Gilzenberg, en mangeårig boks- og wrestlingpromotor fra New Jersey. I juni 1963 blev Gilzenberg udnævnt til den første præsident for WWWF, som traditionelt markerede begyndelsen på dets historie. Rogers vandt en fiktiv turnering i Rio de Janeiro den 25. april 1963, da han besejrede den mangeårige Capitol Sports-favorit Antonino Rocca. I virkeligheden var Rocca ikke længere i området, da han arbejdede for Jim Crockett Sr. i Carolinas. Derudover havde Rogers allerede fået et hjerteanfald den 18. april i Akron, Ohio, som senere ville afslutte hans karriere, og var på et Ohio-hospital på tidspunktet for den påståede turnering. Mondt forlod Capitol i slutningen af ​​1960'erne, og selvom WWWF havde trukket sig ud af NWA, kom Vince McMahon, Sr. stille og roligt tilbage i 1971. WWWF blev omdøbt til World Wrestling Federation (WWF) i 1979.

Hvordan var det at prøve WWE?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med WWE. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.