DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Yoins

  Internettet er kommet ind alle steder og har taget mange brancher til sig, også modeverdenen, og der er ingen, som i dag finder det underligt, at du kan handle tøj online, og at du endda slet ikke skal ud i en forretning for at prøve tøjet. Det er den kategori, som Yoins rammer. Det er modetøj til den bevidste kvinde og mand, og de har en meget stor onlineforretning, som er velassorteret, og som også har tøj til dem, som har fået lidt flere kurver, end hvad gennemsnittet har. For selv om man har fået et par ekstra kilo, så er man jo ikke holdt op med at kunne lide modetøj.

  Om Yoins

  Yoins er startet i 2014, så der er ikke engang 10 års erfaring endnu, men de har fra starten af været meget klare med deres mission for mode: De vil give unge mennesker muligheden for at købe modetøj i en god kvalitet til en pris, som ikke vil ruinere dem. Yoins har et stort sortiment, og de er klar over, de skal holde sig på forkant med moden, for ellers vil de hurtigt miste det kundegrundlag, som de så hurtigt har bygget op. Yoins er mode til både mænd og kvinder, og de er klar over, det er kvalitet, hurtige leveringer samt et stort sortiment og det, at de er på forkant med det nye.

  UPU vil bremse rabatten til kinesiske netbutikker

  Services hos Yoins

  Hos Yoins kan du handle mode til både mænd og til kvinder, og det er i en god kvalitet til priser, som alle kan være med på, for det er nemlig, hvad Yoins gerne vil: Give de unge mode til gode priser, hvor de ikke går på kompromis med kvaliteten. De har desuden en hurtig levering over hele verden, for de samarbejder med de største leverandører, og de giver dig gratis fragt, hvis du køber for over et bestemt beløb. Yoins har også et nyhedsbrev, som gør, du kan holde dig opdateret på det sidste nye i deres sortiment og om moden generelt.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice hos Yoins, så er det noget, som du kan gøre ganske let, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt alle de oplysninger, du skal bruge for at kontakte dem på enten telefon eller på mail. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail svarer de hurtigt, og det er samme kompetente svar som kundeservice giver dig, lige meget om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med.

  Anmeldelse af Yoins

  Hvis du gerne vil vide mere om Yoins, inden du handler med dem, så gør du jo nok som alle os andre. Du kigger på de hjemmesider, hvor du kan se, hvad andre forbrugere har bedømt dem til. Nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor du også kan bedømme de firmaer, du handler med på en ny og mere objektiv måde. En hjemmeside, som giver dig mulighed for at være mere konstruktiv. Noget som mange vil sætte pris på og lægge til grundlag for deres eget valg af firma i fremtiden, og som firmaerne selv kan lære en masse af, hvis de vil.

  Yoins
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Yoins

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Yoins et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Yoins I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Yoins?

  Yoins er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yoins gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.