Yoins

Alle anmeldelser

Yoins

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Yoins

Internettet er kommet ind alle steder og har taget mange brancher til sig, også modeverdenen, og der er ingen, som i dag finder det underligt, at du kan handle tøj online, og at du endda slet ikke skal ud i en forretning for at prøve tøjet. Det er den kategori, som Yoins rammer. Det er modetøj til den bevidste kvinde og mand, og de har en meget stor onlineforretning, som er velassorteret, og som også har tøj til dem, som har fået lidt flere kurver, end hvad gennemsnittet har. For selv om man har fået et par ekstra kilo, så er man jo ikke holdt op med at kunne lide modetøj.

Om Yoins
Yoins er startet i 2014, så der er ikke engang 10 års erfaring endnu, men de har fra starten af været meget klare med deres mission for mode: De vil give unge mennesker muligheden for at købe modetøj i en god kvalitet til en pris, som ikke vil ruinere dem. Yoins har et stort sortiment, og de er klar over, de skal holde sig på forkant med moden, for ellers vil de hurtigt miste det kundegrundlag, som de så hurtigt har bygget op. Yoins er mode til både mænd og kvinder, og de er klar over, det er kvalitet, hurtige leveringer samt et stort sortiment og det, at de er på forkant med det nye.

Services hos Yoins
Hos Yoins kan du handle mode til både mænd og til kvinder, og det er i en god kvalitet til priser, som alle kan være med på, for det er nemlig, hvad Yoins gerne vil: Give de unge mode til gode priser, hvor de ikke går på kompromis med kvaliteten. De har desuden en hurtig levering over hele verden, for de samarbejder med de største leverandører, og de giver dig gratis fragt, hvis du køber for over et bestemt beløb. Yoins har også et nyhedsbrev, som gør, du kan holde dig opdateret på det sidste nye i deres sortiment og om moden generelt.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Yoins, så er det noget, som du kan gøre ganske let, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt alle de oplysninger, du skal bruge for at kontakte dem på enten telefon eller på mail. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail svarer de hurtigt, og det er samme kompetente svar som kundeservice giver dig, lige meget om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med.

Anmeldelse af Yoins
Hvis du gerne vil vide mere om Yoins, inden du handler med dem, så gør du jo nok som alle os andre. Du kigger på de hjemmesider, hvor du kan se, hvad andre forbrugere har bedømt dem til. Nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor du også kan bedømme de firmaer, du handler med på en ny og mere objektiv måde. En hjemmeside, som giver dig mulighed for at være mere konstruktiv. Noget som mange vil sætte pris på og lægge til grundlag for deres eget valg af firma i fremtiden, og som firmaerne selv kan lære en masse af, hvis de vil.