Yokha Living

Alle anmeldelser

Yokha Living

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Yokha Living

Yokha Living er grundlagt af Jannie Nederby og Michael Mortensen. Yokha Living udspringer af Jannies passion for boligindretning med et strejf af bæredygtighed og særpræg. Deres kendskab til det alternative, fairtrade og meditative, samt deres mange ture til Østen, har betydet, at mange af varerne i butikken er originale eller lavet af genbrugsmaterialer, alle med en historie.

For eksempel finder du 100 år gamle bedeskåle, madtrug, sæbekurve, genbrugspuder og tæpper, der havde en lang levetid, før de kom til Yokha Living. Eller brugskunst og møbler lavet af genbrugsmaterialer, såsom hylder lavet af en gammel skibsstige, en smuk træskålhåndskåret i genbrugstræ eller skabe lavet af ladet på en gammel lastbil. Butikken byder også på nye produkter, som ikke er tilgængelige alle steder.

Yokha Living mål er at give dig en god oplevelse, når du kigger på deres hjemmeside, og når du modtager de varer, du har bestilt. Stilen er , naturlig og personlig og blandet med smukke farver.

Yokha Living's produkter
Hos Yokha Living har de opdelt deres produktsortiment i følgende kategorier:

ORIGINAL: Disse varer er gamle originale produkter.

GENBRUG: Disse genstande er lavet af genbrugsmaterialer. Det kan være gammelt træ og/eller metal, eller gamle produkter brugt på en ny måde. For eksempel en reol lavet af læsset fra en gammel lastbil eller en stor pottekasse af træ, som har fået sat nye kroge ind i, og er blevet til et sæt kroge. Varer er lavet af originale og/eller genbrugsmaterialer og/eller kopier af gamle materialer tilføjes kun til nye materialer, når det er nødvendigt.

NYHED: Denne type produkt er nyfremstillede produkter. Mange af deres nyproducerede varer er håndlavede og/eller kopier af gamle originale varer.

Et bredt udvalg
Yokha Living gør alt for tydeligt at angive på hver produktbeskrivelse, om det er ORIGINAL, GENBRUG eller NYE produkter. Men hvis du er i tvivl om et produkt, kan du altid kontakte os for mere information.

Især ved køb af ORIGINAL- og GENBRUG-produkter skal du være opmærksom på, at produkter med samme varenummer ikke nødvendigvis er ens. Dette er en del af charmen, og der kan derfor være forskelle i finish, nuance og størrelse på det samme produkt og i forhold til det produkt, der vises på hjemmesiden eller i showroomet.

Træmateriale
Mange af Yokha Living's produkter er lavet af træ. Bemærk, at træ er et levende materiale, der kan ændre karakter. Visse jernprodukter kan være rustne. Ligeledes kan vores lædervarer være forskelligt farvede og have mindre pletter, da dette afhænger af de enkelte huder.

Levering
Varer, der kan pakkes i en kasse, maksimalt 20 kg (og nogle større leverancer), vil blive forsvarligt pakket og afsendt fra Helsingør inden afsendelse, mens de fleste møbler sendes fra et fjernlager.

Leveringstider for leverancer fra Helsingør er generelt så hurtige som muligt, max 1-3 hverdage. Levering fra fjernlager er max 8 hverdage. Hvis leveringstiden er længere, vil vi gøre dig opmærksom på det. Levering vil ske i henhold til den endelige ordrebekræftelse.

Yokha Living vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside