Yummie

Alle anmeldelser

Yummie

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Yummie

Yummie er et kram, ikke et klem. Uanset hvor du er, eller hvad du laver, omfavner de dine kurver, de inkarnerer din form, og de giver dig mulighed for at være... DIG! Yummie er stolte af at fejre din silhuet. De er her for at styrke din selvtillid. Med Yummie ved din side vil du ikke bare se godt ud, du vil også have det godt.

Du vil omfavne dine kurver, legemliggøre positivitet og opmuntre dig selv til at være den bedste version af DIG. ligesom de gør! Du vil aldrig nøjes med noget mindre! Og heldigvis bliver du aldrig nødt til det med Yummie. Uanset om du slapper af eller løber, danser eller træner, længes du efter tøj, der er lavet til dig, lige som du er. Du behøver ikke en særlig lejlighed, for du er den særlige lejlighed!

Yummie fokuserer på mode og funktion, men de ofrer aldrig komfort. De ved, at deres stoffer vil kærtegne de mest følsomme dele af din krop, din krop, der ikke fortjener andet end det BEDSTE! Derfor er deres alsidige designs, innovative pasformer og lækre bløde stoffer perfekt koordineret til at opfylde dine behov - altid en sand fordel for din hud.

Du elsker dig selv, og du vil have din garderobe til at elske dig tilbage. Hver del, hver brik, hver kurve... hver del af dig fortjener kærlighed og opmærksomhed, og vi kunne ikke være mere enige. Hver Yummie-beklædningsgenstand er lavet til at løfte dig i al din herlighed.

Hvad er mine forsendelsesmuligheder?
Forsendelse til Irland er gratis ved ordrer over €75, og forsendelse til Storbritannien er gratis ved ordrer over €100. Levering er næste hverdag i Irland og inden for 2-3 hverdage i Storbritannien. Europæisk forsendelse opkræves ved kassen, og leveringen tager normalt 3-5 hverdage.

Hvordan kan jeg returnere en vare?
Hvis du ikke er tilfreds med dit Yummie-køb, refunderer de gerne dine penge. Kontakt venligst (customercare@yummie.eu) med dit ordrenummer og årsagen til returnering for yderligere instruktioner. Nogle vigtige detaljer:

- Alle returnerede varer skal være ubrugte og i den stand du modtog dem med mærker påsat.
- Du er ansvarlig for forsendelsesomkostninger. (Bemærk venligst, at vi ikke kan modtage efterkravspakker).
- Beskyt dig selv mod tabte pakker ved at bruge en forsikret og sporbar forsendelsesmetode. Glem ikke at skrive dit sporingsnummer ned.
- Yummie kan ikke tage retur for slidte varer.
- Af hygiejniske årsager kan Yummie ikke tage imod returnering af undertøj, medmindre varen er defekt.
- Yummie kan heller ikke acceptere returvarer købt fra andre forhandlere end yummie.eu.

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?
Yummie accepterer Visa-, MasterCard-kredit- og betalingskort. Du kan også bruge et Yummie-gavekort eller PayPal® til at bestille hos dem. Bemærk venligst, at de ikke accepterer postanvisninger, personlige checks, efterkrav.

Fortæl os om din erfaring
Har du også købt lækkert undertøj fra Yummie? Skriv en anmedelse og forklar hvordan din oplvelse var. Uddyb dit overordnet køb. Andre kunder vil gerne læse din anmedelsel og vi glæder os til at dele den, lige så snart du har skrevet den.