YXO Cosmetics

Alle anmeldelser

YXO Cosmetics

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

YXO Cosmetics

Længe før YXO Cosmetics's produkt overhovedet havde et navn, havde det allerede rundet internt og blandt venner. Alle, der prøvede det, blev overrasket over den positive effekt efter kun kort tid. Stimuleringenaf ​​hårrødderne var tilsyneladende så kraftigt stimuleret, at hos nogle mennesker var de første resultater allerede synlige efter 2-3 uger.

Synergien af ​​kombinationen af ​​aktive ingredienser, som udelukkende består af naturlige ingredienser og 5 højeffektive peptider - i andre produkter er der i øvrigt kun brugt én, hvis nogen - havde overbevist alle!

Hovedansvarlig for den unikke hårvækst er orkidéstamcellen
Aldrig før har det været brugt i hovedbunden. Og det faktum, at det bruges på YXO Cosmetics. skyldes også kun en tilfældighed, for i sig selv havde et team af forskere travlt med at udvikle en ny orkidéstamcellecreme mod hudens aldring.

Alle præsenterede resultater er fra rigtige mennesker og afspejler muligvis ikke den typiske købers oplevelse. De er ikke beregnet til at repræsentere eller garantere, at alle vil opnå de samme eller lignende resultater.

I dvale, øge mikrocirkulationen i området af hårrødderne og reducere eller eliminere dvale efter hårtab, som kan vare op til 5 måneder. Nyt hår vokser tilbage med det samme.

Hårdiameteren øges, den aldersrelaterede ''hårudtynding'', især hos kvinder efter overgangsalderen, reduceres.

I den anagene (vækst) fase forlænges med 20% og mere, hvilket er bevist i studier med individuelle aktive ingredienser.

ANDRE AKTIVE URTEINDHOLDSSTOFFER
Alene har i undersøgelser vist sig at reducerehårtab med op til 60 % i løbet af den 150 dage lange undersøgelsesperiode.

Overfladedækning ved at aktivere "sovende" hårrødder med øget tid, hvor hår forbliver på hovedbunden, kan resultere i betydelig "ekstra dækning" på 40 % eller mere.

For at underbygge resultaterne er allerede tilgængelige i nogle tilfælde.

YXO Cosmetics er unikt
5 yderst effektive peptider, 14 planteekstrakter og de unikke orkidéstamcellekulturer i yxo. Hårserum er grundlaget for hurtig hårvækst.

Hårserum indeholder over 25 yderst effektive ingredienser samt ekstrakter fra plantestamcellekulturer. Klassiske ingredienser som D-panthenol, ethylpanthenol, koffein, biotin osv. runder virkningsspektret af. Hårserum indeholder flere aktive ingredienser, der blokerer for enzymet 5ɑ-reduktase og dermed næsten fuldstændig forhindrer dannelsen af ​​DHT-kaskaden (omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron). Dette eliminerer næsten fuldstændigt hovedfaktoren for androgen hårtab.

Orkidé stamceller
Den unikke orkidé-stamcelleteknologi, de har udviklet, accelererer de processer, der kan øge celledelingshastigheden og forhindre celleældning.

Curcumin er den farmakologisk aktive komponent i Curcuma og er en multitarget aktiv ingrediens. Udover curcuminoider indeholder den æteriske olier, vitamin B6, vitamin B12, kobber, zink, magnesium og biotin. Da dette næringskompleks er nødvendigt for at opbygge kollagen og sundt bindevæv, understøtter gurkemejeekstrakt hårets sundhed. Blodcirkulationen fremmes, og håret tilføres de nødvendige næringsstoffer.

Ganoderma Lucidum er en orientalsk svamp, der er blevet brugt i årtier, især i Kina og Japan, for at fremme sundhed og lang levetid. Dets polysaccharider og triterpenganoderinsyre har gjort det til en innovativ tilgang inden for trikologi (hårsygdomme). De yderst effektive aktive ingredienser er i stand til at stimulere proteinsyntese og hæmme 5α-reduktase i fibroblasterne i den dermale papilla.

Tak fordi du læste om YXO Cosmetics
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad YXO Cosmetics kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.