Zagg

Alle anmeldelser

Zagg

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Zagg

Zagg er en global leder inden for tilbehør og teknologier, der styrker mobil livsstil. Deres produktportefølje omfatter skærmbeskyttelse, strømstyringsløsninger, mobiletastaturer, etuier og personliglyd. Uanset deres succes forbliver Zagg en skrabet, iværksættervirksomhed i hjertet, der søger at vinde din tillid hver dag.

Livet sluppet løs
Zagg driver den mobile livsstil fremad med produkter, der giver kunderne mulighed for at være produktive og forbundet på arbejde og i leg. Deres produkter frigør folk fra den traditionelle arbejdsplads og gør det så "at komme væk" betyder ikke at være afbrudt. De støtter kommunikatører, pendlere og skabere, der lever et liv uløst.

Lev frygtløst
InvisibleShield er industristandarden inden for mobilskærmbeskyttelse. Som den oprindelige kategoriskaber af mobilskærmsbeskyttelse leverer de livstidsbeskyttelse til mobilenhedersskærme mod knusning eller ridser gennem løsninger af militærkvalitet. Hver dag giver de ro i sindet og giver folk mulighed for at nyde deres mobile enheder frygtløst.

Ultimativ effektbeskyttelse
Gear4 er #1-mærket til stødbeskyttelses-etui i Storbritannien. Deres hårde, stilfulde etuier har D3O®, det materiale til stødbeskyttelse. Nu etableret i over 40 lande, har Gear4 tilfredsstillet millioner af forbrugere verden over, som kræver pålidelig beskyttelse og eksklusivt design. De opfylder de upåklagelige standarder for britisk teknik og innovation og leverer unikke, veldesignede produkter, der beskytter dine mest værdifulde enheder.

Power for All™
Mophie, et førende mærke inden for magten, er en prisvindende designer og producent, der giver den mobile verden mulighed for at forblive kraftfuld. Mophie er bredt anerkendt for innovative mobile løsninger og er den stolte udvikler af den originale juicepakke. mophie-produkter er anerkendt for stil og konstrueret til ydeevne, hvilket giver en sømløs integration af hardware, software og design.

Styrk dit liv
HALO designer og udvikler smarte, innovative produkter, der gør forbrugernes liv lettere. Efterhånden som forbrugerelektronikkens indflydelse fortsætter med at vokse, er HALOs mål løbende at sikre, at det tilbehør, du parrer med disse hverdagsprodukter, ikke kun er praktisk, men æstetisk tiltalende. Alle fortjener pålidelige løsninger, der også afspejler deres unikke smag.

Garantipolitikker
Zagg's garantipolitik gælder for Zagg®-, InvisibleShield®-, IFROGZ®-, mophie®-, Gear4®- og BRAVEN®-produkter. Registrer dit produkt på zagg.com før ethvert garantikrav. Hvis du købte dit produkt på zagg.com, blev dit produkt registreret på købstidspunktet. For alle mærker vil Zagg.com administrere og servicere enhver gældende garanti. Vi kan bede dig om at sende os et billede af dit produkt for at validere kravet.

Alle ZAGG-garantier kan ikke overdrages og er kun tilgængelige for den oprindelige slutbruger af produktet. Garantier gælder ikke for produkter købt fra uautoriserede kilder, som ikke er underlagt Zagg's kvalitetskontrol. Mange forhandlere, der sælger gennem Amazon, eBay, sociale medieplatforme eller andre onlinesider, er ikke autoriserede forhandlere eller forhandlere af Zagg-produkter. Når du køber online, er det vigtigt at bemærke, hvor produktet sendes fra, og hvem det sælges af. Brugte varer, inklusive dem købt fra websteder som Amazon, eBay eller Craigslist, er ikke dækket af Zagg's garantipolitik.

Hvordan var det at prøve Zagg?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Zagg. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.