Zavvi

Alle anmeldelser

Zavvi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Zavvi

Zavvi er en e-handelsforhandler af underholdningsprodukter, dannet af den nu hedengangne ​​Zavvi-detailkæde i Storbritannien og Irland, oprindeligt Virgin Megastores. Zavvi blev dannet i september 2007, da et management buy-out team købte virksomheden fra Sir Richard Bransons Virgin Group.

Virksomheden var den største uafhængige forhandler af underholdningsprodukter i Det Forenede Kongerige, før den blev stillet til betalingsstandsning den 24. december 2008. Butikkerne var lukket fra januar 2009, den sidste den 20. februar. HMV købte 19 Zavvi-butikker for at integrere dem i HMV-kæden. Tidligere administrerende direktør Simon Douglas og hans forretningspartner Les Whitfield købte fem af butikkerne for at danne Head Entertainment, som alle til sidst lukkede i begyndelsen af ​​2009 efter mindre end et år.

Den 2. marts 2009 erhvervede Hut Group onlinerettighederne til Zavvi-mærket og relancerede Zavvi-webstedet med et udvidet produktsortiment.

#ZAVVIZONE
Gør dig klar til at gå ind i #ZavviZone, hvor film, tv, spil, musik og tegneserier støder sammen. De ønsker at dele deres kærlighed til popkultur på globalt plan, og det hele starter med dig! Zavvi kalder alle fanatikere, der har en passion for popkultur, til at blive en del af det eksklusive #TeamZavvi-fællesskab. Hvis du inspirerer dit publikum gennem din sociale medieplatform, elsker alt, hvad popkultur angår, eller er en professionel gamer/kunstner/samler, der ønsker at dele din passion, vil Zavvi gerne høre fra dig!

Hos Zavvi stræber de efter at være unikke, autentiske og positivt alternative, der repræsenterer deres publikum og kerneværdier. Med et stort udvalg af samleobjekter, de nyeste film og tv, opdag fantastiske eksklusive produkter, du ikke finder andre steder! Zavvi er one-stop-shoppen for alle dine fanfavoritter, fra Pokemon og Harry Potter til Marvel og DC! Zavvi er hjertet og hjemstedet for alt popkultur.

Zavvi's hjemmeside
Zavvi-webstedet, zavvi.co.uk, blev drevet af Zavvi (Online) Guernsey Limited som et datterselskab af Zavvi Entertainment Group. Det blev registreret på Guernsey og styrede sammen med resten af ​​gruppen. Hybris, en udbyder af multi-kanal kommunikations- og handelssoftware, og dets implementeringspartner Javelin Group, hjalp Zavvis online-forretning med at vokse med 70% i løbet af den første julehandelsperiode i 2007.

Inden virksomheden gik i betalingsstandsning, var Zavvi i gang med at oprette en online download-tjeneste kaldet Zavvi Downloads, som var beregnet til at konkurrere med tjenester som Napster og iTunes Shop. Det var planlagt, at tjenesten skulle tilbyde musik uden styring af digitale rettigheder, hvilket betyder, at den kunne overføres til enhver bærbar musikafspiller uden begrænsninger. Derudover skulle tjenesten også tilbyde et katalog over film og tv-shows, spil og mobilindhold.

Zavvi.co.uk stoppede med at acceptere ordrer i december 2008, efter at dets hovedleverandør Entertainment UK gik i betalingsstandsning. Den 15. januar 2009 meddelte Ernst & Young, at de annullerer Zavvis plan om at lancere online-downloadtjenesten, da Zavvi Guernsey Limited, handelsnavnet for Zavvi.co.uk og Zavvi Downloads, gik i likvidation.

Hjemmesidens domænenavn blev solgt på en onlineauktion, der sluttede den 27. februar 2009. Det blev relanceret af nye ejere The Hut Group den 2. marts 2009. Hjemmesiden blev omdøbt til Zavvi.com i oktober 2009.

Din anmeldelse om er vigitg
Har du også handlet hos Zavvi? Så vil vi meget gerne høre om din erfaring omrking alt fra produkt til levering, her på vores side.