zChocolat

Alle anmeldelser

zChocolat

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

zChocolat

I begyndelsen af ​​2000 satte zChocolat sig for at udvikle et mærke af exceptionelchokolade, der ikke ligner noget andet på markedet. Fra begyndelsen var naturlige ingredienser af høj kvalitet, enestående smag og kompromisløse standarder deres topprioriteter. Derfor opsøgte de mesterhåndværker og verdensmesterchokolademester Pascal Caffet for at hjælpe mig med at udvikle en linje af førsteklasses gourmetchokolader, der hurtigt vandt respekt hos chokoladeelskere rundt om i verden. At skabe de fineste franskechokoladervar dog kun begyndelsen. Virksomhedens flair for sofistikeret emballage og vægt på produkttilpasning har hjulpet zChocolat med at opnå loyalitet hos over 200.000 kunder verden over og slutte sig til en udvalgt gruppe af luksusmærker, der er tilgængelige i over to hundrede lande. På trods af imponerende vækst gennem de sidste 20 år har zChocolat konsekvent fastholdt sit engagement i kvalitet og kundeservice og flyttet grænserne for traditionel chokolade - fra den søde og salte kombination af karamel og hasselnødder i deres signaturopskrift til den lange liste af innovativekonfekture, der jævnligt tilføjes til deres katalog. Ordreforberedelse, ordreudførelse, webudvikling, kundeservice, marketing, kommunikation og internationalt B2B- og B2C-salg varetages stadig af zChocolat-medarbejdere i deres hovedkvarter i Forcalquier, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrig, hvor det hele begyndte. Vi leverer over hele verden, hvad intet andet mærke kan - chokolade perfektion med et unikt personligt præg.

En ansvarskultur
zChocolat er en serviceorienteret virksomhed, der er 100 % forpligtet til at yde enestående kundeservice. De er ydmyge og lytter til, hvad vores kunder siger og ikke siger. Chokolade er verdens 8. vidunder. De bør aldrig gå på kompromis med chokolade. De har en lidenskabelig ærbødighed for skønhed og renhed. Det er inkorporeret i alt, hvad vi skaber og gør.

Franskmændene har deres uoverensstemmelser, men når det kommer til luksus i almindelighed og gourmetprodukter i særdeleshed, er de de bedste. De mener, at du ikke behøver at rejse til Frankrig for at opleve fin chokoladelykke.

De fokuserer på innovation, de er alt andet end mainstream. De er aldrig tilfredse med det forudsigelige og det almindelige. De designer produkter, der skiller sig ud og inspirerer.

De udfører deres arbejde med passion. Ikke kun fordi vi får dine gavemodtagere til at føle sig specielle, men endnu vigtigere fordi de sender hundredvis af kilo chokolade hver måned til hospitaler rundt om i verden for børn, kvinder og alle patienter med alvorlige sygdomme og handicap. Når du vælger at give dine bonuschokolader til et hospital, giver din generøsitet næsten øjeblikkeligt et smil på nogens ansigt og hjælper os med at gøre denne verden til et bedre sted. Responsen fra hospitaler og patienter har været intet mindre end fænomenal. Vi føler os så privilegerede og taknemmelige.

Tak fordi du læste om zChocolat
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad zChocolat kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.