ZTE

Alle anmeldelser

ZTE

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Anders U.
Jeg havde et problem med batterierne i den gamle ZTE-telefonmodel (den laveste Blade A112) og ville vide, om det var blevet rettet i nuværende produktioner af den samme telefon. Jeg havde lidt f...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig batteriusskiftning

  Jeg havde et problem med batterierne i den gamle ZTE-telefonmodel (den laveste Blade A112) og ville vide, om det var blevet rettet i nuværende produktioner af den samme telefon.

  Jeg havde lidt forventning om, at jeg ville kunne få et klart svar fra virksomheden, men det modsatte skete. Med et enkelt telefonopkald forstod konsulenten problemet og kunne henvise mig til en specialist, som kunne besvare mit spørgsmål. Jeg sendte en e-mail til specialisten og **inden for få timer** fik et svar, som var tilstrækkeligt detaljeret til at kunne reagere på. Han tilbød mig endda erstatningsbatterier uden beregning.

  Dette er lige så godt som enhver støtte, jeg kan forvente fra en udenlandsk baseret virksomhed, og jeg er imponeret nok til at rose det med en anmeldelse.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ZTE

Idet langt flere danskere end nogensinde før handler online, er der et større udvalg end nogensinde at vælge mellem. Bruger man tid på at undersøge markedet, kan man finde et enormt udvalg af elektroniske produkter i mange forskellige prisklasser og med forskellige funktionaliteter. Da man ikke længere er begrænset af geografi, kan man handle hos netbutikker fra hele verden, hvilket giver langt flere muligheder for at finde de produkter, der passer præcist til ens behov og budget. Her bør man dog være opmærksom på, at udenlandske producenter muligvis opererer under anderledes regelsæt og standarter end danske forhandlere og man kan derfor risikere, at ens online ordre ikke altid forløber som man er vant til hjemmefra. Mange vælger derfor at læse kundeanmeldelser igennem fra andre danske kunder, så de gennem deres erfaringer kan sikre sig, at købsoplevelsen bliver som forventet. 

Om ZTE
I 1985 blev virksomheden ZTE grundlagt i Kina, hvor virksomheden i dag stadig har hovedkvarter. ZTE er delvist statsejet, og er en global leverandør af integrerede kommunikations- og informationsløsninger. Virksomheden leverer teknologiløsninger og produker til både privatpersoner, offentlige kunder, samt erhvervskunder i mere end 160 lande og regioner på verdensplan.

Produkter og Services hos ZTE
Gennem ZTEs netbutik kan man handle kommunikationsservices og hardware produkter der bruges til understøttelse af tale, data, multimedier og trådløst bredbånd, mm. fra stort set alle steder i verden. Virksomheden designer, fremstiller og sælger deres egne produkter, herunder smartphones som Axon 20 5G, Axon 30 Ultra, samt ZTE Blade V2020. Blandt virksomhedens smartphones kan man finde modeller med 5G hastighed, kamera der har 6P-objektiv med stor blændeåbning på f/1.8 til at tage billeder i høj definition, en 120° vidvinkellinse, en stabil forbindelse, selv når man kører i højhastighedstog, samt meget andet.
Derudover kan man købe 4G trådløse routere på ZTEs hjemmeside, samt opladere, høretelefoner, mobilcovere m.fl. Man kan se og købe virksomhedens tilgængelige produkter på deres netbutik, hvor man blandt andet kan vælge forskellige farvekombinationer, hukommelse og pakke-tilbud, i forbindelse med deres telefoner. Virksomheden modtager en række forskellige former for betaling, herunder Mastercard, Maestro card, Amex, Paypal, Visa betalingskort, samt andre. Alle ordrer afsendes inden for 2 til 4 forretningsdage efter bestilling via hjemmesiden, og man kan her vælge forskellige forsendelsesformer, afhængigt af hvor hurtigt man ønsker at modtage sine indkøbte varer. ZTE tilbyder gratis fragt på deres egne smartphones, og oplyser at levering til Danmark normalt tager mellem 2 til 15 arbejdsdage.
I tilfælde af, at man ønsker at returnere nogle af de indkøbte elektroniske produkter, så har man 15 dages fuld returret, forudsat at varerne er ubrugte og i original emballange. 

Komplimenter, Klager og Tips til ZTE
Hvordan kan man bedst sikre sig, at man får handlet hos en pålidelig netbutik, for at undgå potentielle uhensigtsmæssige overraskelser? Mange danskere finder især kundeanmeldelser nyttige, idet man derigennem kan få reklamefri indsigt i en virksomheds produkter og services, og samtidig modtage gode råd og tips fra andre handlende. Det er hurtigt og nemt at skrive en anmeldelse af ZTE her på siden, så hvis du har erfaring med denne virksomhed, så vil en beskrivelse af din oplevelse være til stor gavn for andre danskere, og potentielt spare dem både tid og penge i forbindelse med deres næste elektronik indkøb.