4 firmaer

Pakkepost & Fragt

...

  Pakkepost & Fragt

  Selv om de fleste dokumenter sendes digitalt i dag, er postforsendelse og forsendelse stadig en vigtig del af den måde, samfundet fungerer på. Når du sender et brev eller en pakke, vil du gerne sikre dig, at den kommer frem til tiden, og hvis der sker fejl, vil du gerne have den rette kundeservice til at løse problemet. Hvad sker der, hvis pakken, der ankommer, er ødelagt eller slet ikke ankommer? Nedenfor finder du en oversigt over post- og leveringsfirmaer. Læs anmeldelser for at finde ud af, hvilken virksomhed der er bedst for dig.


  Pakkepost & Fragt

  Uanset om du sender internationale eller indenlandske pakker, vil du være sikker på, at de når frem. Det meste af tiden kan vi stole på, at posten når frem til sin destination, men der kan ske fejl. Nogle gange kan leverancerne blive alvorligt forsinket, hvilket kan være til stor gene for kunden. Når der sker fejl, er det godt at vide, hvad man kan gøre.

  Spor din pakke
  Når du sender en pakke, vil du naturligvis gerne have, at den kommer frem. Leveringstiden kan variere afhængigt af, hvilken posttjeneste du bruger, og mange virksomheder tilbyder nu sporingstjenester. Det betyder, at du kan spore din pakke ved at tjekke forsendelsen online, og det kan især være nyttigt, når du sender forsendelser til udlandet. Hvis du vil have mulighed for at spore din pakke, kan det være en god idé at undersøge på forhånd, om postfirmaet tilbyder denne type service.

  Reklamere beskadigede pakker
  Hvis din pakke ikke kommer frem eller er beskadiget, har du ret til at gøre krav gældende. Hvis du anmelder en beskadiget forsendelse, kan du få ret til erstatning og hjælpe postvæsenet med at forbedre sin service. Du kan få mere at vide om dette hos de virksomheder, der tilbyder leveringstjenester.

  Send vigtige dokumenter
  Nogle virksomheder tilbyder ekspreslevering med øget sikkerhed ved forsendelse af vigtige dokumenter, som regel mod et lidt dyrere gebyr. Denne leveringsform er normalt hurtigere end normal post, og ved at vælge denne leveringsform kan du mindske risikoen for, at pakken eller brevet går tabt. Når du sender vigtige dokumenter som f.eks. kreditkort eller pas, kan det være en god idé at vælge denne leveringsform. Husk dog på, at nogle dokumenter aldrig bør sendes med posten af sikkerhedshensyn, så vær opmærksom på, hvad du kan og ikke kan sende, når du vælger at sende vigtige dokumenter med posten.