2 firmaer

E-Rygning & Vaping

...

  E-Rygning & Vaping

  E-rygning eller elektronisk rygning er en nyere og mere trendy måde at ryge på. I dette tilfælde har du ikke brug for rigtige cigaretter til at ryge, men en elektronisk version af en almindelig cigaret, dvs. en elektronisk cigaret. E-rygning bruges endda som en metode til at holde op med at ryge, dels fordi nogle mennesker siger, at det kan være bedre for dit helbred end almindelig rygning, dels fordi e-cigaretter ikke indeholder visse skadelige stoffer, som almindelige cigaretter indeholder. 

  Ønsker du at holde op med at ryge og som mange andre at gøre overgangen lettere ved at skifte fra almindelige cigaretter til e-cigaretter? Vi har samlet en oversigt over alle de virksomheder, der sælger e-cigaretter, så du kan se, hvad andre kunder mener. Vil du vide, hvilket af produkterne der er det bedste? Læs anmeldelser, erfaringer, udtalelser og klager fra andre, der allerede har købt hos disse virksomheder, for at vide, hvilken virksomhed du skal vælge. Har du nogen erfaringer at dele? Hjælp andre ved at efterlade din egen anmeldelse.


  E-Rygning & Vaping

  I de seneste år er e-cigaretter blevet mere og mere almindelige, og mange mennesker vælger at skifte fra traditionelle cigaretter. Mange mener, at det er sundere at ryge e-cigaretter, og vælger derfor at skifte, mens andre vælger e-cigaretter blot på grund af en personlig præference. Samtidig hævder andre, at e-cigaretter ikke er sundere, og ifølge WHO er e-cigaretter skadelige for sundheden.

  Damp i stedet for røg
  E-cigaretter adskiller sig fra traditionelle cigaretter på mange måder. E-cigaretter er elektroniske, og i modsætning til almindelige cigaretter, der tændes ved hjælp af ild, bruger de en elektronisk anordning, der omdanner kemiske stoffer til damp

  Fordi e-cigaretter fungerer på en anden måde, tror mange mennesker, at e-cigaretter ikke er skadelige. Dette er imidlertid ikke sandt; E-cigaretter indeholder stadig nikotin, som kan gøre dig afhængig, og desuden indeholder E-cigaretter stadig skadelige stoffer, som kan være skadelige for dit helbred. Det anbefales kraftigt at afholde sig fra selv e-cigaretter under graviditet, da det kan være skadeligt for fosteret.

  Er det virkelig lettere at holde op med at ryge, hvis du skifter til e-cigaretter?
  Mange mennesker vælger at skifte til e-cigaretter, netop fordi det anses for at være lettere at holde op med at ryge eller aftrappe. Samtidig er der ikke tilstrækkelig forskning til at vise, at e-cigaretter kan hjælpe med rygestop - tværtimod er der forskning, der tyder på, at e-cigaretter slet ikke er effektive for dem, der ønsker at holde op med at ryge.

  Har du dine egne erfaringer med e-cigaretter? Hvad er din mening? Har du købt e-cigaretter fra en virksomhed og vil du dele din mening? Skriv din anmeldelse til os!