Generelt

I denne kategori finder du virksomheder inden for generelle områder, herunder velgørenhedsorganisationer, blomsterhandlere og uddannelse. Oplysninger, der er værdifulde for dig som forbruger, er inkluderet i anmeldelserne i form af råd om forskellige virksomheder, der giver gratis produkter væk, tilbyder rabatter eller særlige tilbud. For at finde ud af, om det virkelig er værd at handle hos en virksomhed, henviser vi gerne til de kommentarer og erfaringer, som du eller andre kunder har skrevet. I den generelle kategori finder du også velgørenhedsorganisationer, da de også fortjener at blive gennemgået og vurderet. Du vil jo gerne være sikker på, at dine penge er givet godt videre. Læs alle udtalelser fra kunder med erfaring her.


Generelt

Når du besøger en webshop, vil du normalt læse om produkternes fremragende kvalitet, deres gode kundeservice og hurtige levering. Det er nemt at sætte denne slags tekst på et websted med henblik på salg, men hvordan ved du, om virksomhedernes påstande rent faktisk er sande? Du kan selvfølgelig finde ud af det ved at købe produktet fra virksomheden uden at tænke nærmere over det, eller du kan gå den sikre vej - gennemgå feedback fra kunder, der har handlet der før dig. Ved at læse kundeanmeldelser, udtalelser og klager får du et mere klart og præcist billede af virksomheden.

Her kan du finde kundeanmeldelser fra en lang række virksomheder. For at gøre det store antal anmeldelser på webstedet tilgængelige og gøre det nemt at finde den rigtige, er virksomhederne blevet inddelt i flere kategorier. Inden for kategorien gavebutikker finder du et udvalg af butikker, der har specialiseret sig i netop det - gaver, hvilket kan være et nødvendigt faneblad at kigge på til den store ferie. I kategorien E-cigaretter & Vaping finder du alle de virksomheder, der tilbyder alt til dem, der ikke ryger almindelige cigaretter. 

Inden for den generelle kategori kan du finde forskellige underkategorier, hvor virksomhederne er opdelt. De underkategorier, du kan finde, er:

  • Velgørenhed: Her finder du alt, hvad der har velgørende formål.
  • Gavebutikker: Her finder du webshops, der tilbyder alt fra små gaver til forberedelser til de store helligdage. 
  • E-rygning og vaping: I denne kategori finder du en række butikker, der tilbyder alt til dem, der ryger, men holder sig fra almindelige cigaretter.
  • Blomsterhandlere: Denne kategori tilbyder et bredt udvalg af blomsterhandlere til dem, der ønsker at bestille blomster til sig selv eller andre.
  • Foto og printshops: I denne kategori finder du leverandører af fotos og print. 
  • Uddannelse: I denne sektion finder du alt, hvad der har med uddannelse at gøre - fra daglige nyheder til læseplaner. 
  • Spiludbydere & Rabatbutikker: Her finder du spilfirmaer og virksomheder, der giver ting væk, f.eks. testprodukter. 

Klik på den kategori, du leder efter, søg efter den virksomhed, du er interesseret i, og læs om erfaringer, anmeldelser og klager fra andre kunder for at få et klart og realistisk billede af virksomheden.