27 firmaer

Uddannelse

...

  Uddannelse

  Flere og flere vælger at studere på afstand hjemmefra. Det eneste, du normalt behøver, er en internetforbindelse og en computerskærm. I dag findes der ikke kun enkeltstående kurser indenfor forskellige områder, men også komplette faglige kurser, som kan gennemføres online. Både bachelor- og masteruddannelser kan afsluttes hjemmefra

  Men hvad er bedst - fjernundervisning eller et klassisk kursus i en gruppe med andre studerende på et universitet? Hvad er fordelene og ulemperne? Hvordan håndterer institutionerne de studerende, hvis der opstår spørgsmål eller problemer? Lærer man virkelig noget af en enkelt skærm? Og hvor stærk er din position på arbejdsmarkedet med en eksamen fra et selvstudium? Hvad skal du gøre, hvis du har en klage eller støder på andre typer problemer, hvis der ikke er et fysisk sted at besøge? På hvilken måde vil de hjælpe dig? Læs anmeldelser fra studerende, der har været der før dig. Lad deres erfaringer, meninger og klager hjælpe dig med at træffe det bedste valg, og hjælp andre ved at skrive din egen anmeldelse.


  Uddannelse

  Når du vælger din onlineuddannelse eller dine onlinekurser, er der mange ting, du skal overveje. Ud over at tage hensyn til tidligere brugeres erfaringer og høre fra andre, der har taget det samme kursus, bør du også overveje, hvordan uddannelsen vil blive afviklet, og om den i sidste ende vil være pengene værd. For at gøre dit valg nemmere har vi samlet nogle tips, der kan hjælpe dig med at finde den uddannelse og de kurser, der passer til dig!

  Fjernundervisning er blevet almindeligt

  I de seneste år er fjernundervisning blevet meget udbredt, og muligheden for at tage kurser online er nu en selvfølge. Mange foretrækker at studere fysisk på stedet, mens andre foretrækker at studere online hjemmefra eller fra et bibliotek. Hvad der passer til dig, afhænger af, hvilken type person du er. De fleste foretrækker en kombination af fjernundervisning og undervisning på en skole. Fordelene ved fjernundervisning er, at du kan tage kurser, uanset hvor du befinder dig. Hvis du er hjemme, på en café, i bussen eller hos en ven, kan du deltage i online-forelæsninger, så længe du har adgang til en computer og en internetforbindelse. Takket være denne fleksibilitet finder mange mennesker fjernundervisning behagelig og foretrækker den frem for personlig undervisning. Samtidig er der mange, der siger, at fjernundervisning er stressende, fordi de sociale kontakter lider under det. Mange synes, at det er bedre at gå i skole og møde folk, der også tager de samme fag.

  Hvordan ved jeg, om et kursus er det rigtige for mig?

  Når du vælger kurser, bør du overveje, om du ønsker at kurset skal være et fjernundervisningskursus eller et kursus, der foregår ansigt til ansigt. Hvad der passer til dig, afhænger af, hvem du er som person. Ud over at læse kundeanmeldelser for at finde ud af, hvilke erfaringer tidligere brugere har gjort, er det også vigtigt at gøre sig bekendt med kursusudbuddet på forhånd. Ved at være opmærksom på, hvad kurserne indeholder, kan du forudse, hvordan du vil opleve kurset. Men husk på, at vi ofte ikke ved, hvad der vil ske. Nogle gange kan du blive overrasket! Et kursus, som du ikke troede ville være særlig givende, viste sig at være et af de mest interessante kurser, du har deltaget i. Eller, tværtimod, at et kursus, som du havde store forventninger til, viste sig slet ikke at være godt for dig. For at vælge den rigtige uddannelse og de rigtige kurser skal du tage højde for dette, når du læser anmeldelser og gør dig bekendt med de kurser, der tilbydes.

  Hvad er din erfaring med at tage kurser online? Har du været studerende eller underviser på kurserne, og hvordan fandt du kursusudbuddet? Opfyldte kurset dine forventninger, eller var der noget, der gik galt? Fortæl os det. Hjælp andre med at få mest muligt ud af deres læring!