Illustreret Videnskab

Alle anmeldelser

Illustreret Videnskab

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Camilla
Hej, Jeg blev ringet op af en af jeres sælgere engang i maj med et tilbud om tre numre af Illustreret Videnskab for 99kr, hvilket jeg (desværre) takkede ja til. Jeg modtog aldrig nogen blade fra...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Illustreret Videnskab

  Hej,

  Jeg blev ringet op af en af jeres sælgere engang i maj med et tilbud om tre numre af Illustreret Videnskab for 99kr, hvilket jeg (desværre) takkede ja til. Jeg modtog aldrig nogen blade fra jer, så for nogle måneder siden ringede jeg til jeres kundeservice, for at sikre mig at alt var ok. Jeres medarbejder kunne ikke finde mig nogen steder i systemet, så hun mente at abonnementet aldrig var blevet oprettet. Jeg takkede nej til et nyt tilbud.

  Nu har jeg så modtaget et brev fra inkasso UDEN NOGENSINDE AT HAVE MODTAGET HVERKEN BLADE ELLER REGNINGER. Jeg kan læse på jeres Trustpilot, at det er fuldstændig standard procedure for jer og når man ringer til jeres kundeservice er: “Er du sendt til Inkasso” mulighed nummer to på jeres telefonsvarer. Har I da ikke styr på noget som helst? Hvor mange sender I til inkasso på den måde?

  Nu får I styr på det her! Slet den regning. Jeg skal ikke bruge min tid på jeres bøvl. Og I skal aldrig nogensinde ringe til mig igen.


Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Logo Coursera

Coursera

0 anmeldelser

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde der...

Illustreret Videnskab

Du har sikkert hørt om Illustreret Videnskab. Men har du nogensinde overvejet om et abonnement kunne være noget for dig? Tusinder af mennesker beriger deres viden og deres liv med videnskabelig information hver eneste måned med Illustreret Videnskab. I over 35 år har magasinet forsøgt at uddanne danskerne og mange andre i alle videnskabens verdenshjørner. Har de holdt kvalitetsstandarden? Hvordan er deres valgmuligheder for abonnement? Det kan du læse mere om på denne side.

Om Illustreret Videnskab
Siden 1984 har Illustreret Videnskab været Nordens største magasin om videnskab, natur og teknik. Det produceres i Bonnier Publications hovedsæde i København og distribueres til 14 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Letland, Litauen, Holland, Belgien, Australien, New Zealand, Estland, Slovenien og Thailand. Magasinet beskæftiger sig med verdens førende forskning inden for samtlige grene af videnskaben. Magasinets redaktion arbejder tæt sammen med fagfolk på de videnskabelige områder for at dele viden med deres læsere. Magasinet er særligt kendt for sine illustrationer, som hentes hjem fra fotografer og billedbureauer fra hele verden. Magasiner bruger billederne til at forklare videnskabelige sammenhænge, der nemmere udtrykkes i billeder end i ord.

Produkter og Services
Du kan abonnere på Illustreret videnskab både som fysisk magasin sendt til dig og som digital version. Digital adgang til Illustreret Videnskab koster 79 kr. om måneden. Der tilbydes en gratis prøveperiode på 14 dage. Dette abonnement giver dig fuld adgang til app og website. Du kan se alle illustrationer, video og lyd på hjemmesiden samt have adgang til mere end 3000 artikler. Magasinet udgives digitalt hver måned, og du har selvfølgelig adgang til det nyeste nummer via din mobil, tablet eller pc.
Hos Illustreret Videnskab er de vilde med teknologi og gadgets. De har derfor sammensatte specielle tilbudspakker, hvor du får to eller tre trykte udgaver af magasinet sammen med en ekstra gave i form af et fedt gadget som for eksempel overvågningskamera, HD action kamera eller bluetooth høretelefoner.
Magasinet kan også gives som gave. Du kan vælge mellem at give 5, 8 eller 11 udgaver af Illustreret Videnskab til en du holder af. Du kan selvfølgelig også give det til dig selv og nyde godt af mængderabatten.
Du har 14 dages fortrydelsesret på abonnementet og det kan opsiges til enhver tid. Du modtager dit første magasin indenfor en måned og velkomstpakken cirka to uger efter betalingen er modtaget. Vælger du at modtage tykt magasin, leveres det med PostNord til din private adresse. Et abonnement på månedlig levering af fysisk magasin koster 87,95 kr. om måneden inkl. levering. Man kan altså med fordel vælge en tilbudspakke og både modtage rabat på de første udgaver samt en gratis gave.

Komplimenter, Klager og Tips til Illustreret Videnskab
Har du været på intellektuel opdagelsesrejse med Illustreret Videnskab? Så er det dig, vi vil høre fra. Hvad synes du om den digitale udgave af Illustreret Videnskab? Har du prøvet en af deres abonnementspakker med ekstra gave i? Føler du dig udfordret og underholdt? Du kan hjælpe andre videnskabsinteresserede læsere ved at dele din oplevelse med magasinet Illustreret Videnskab i form af en anmeldelse. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!