DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Illustreret Videnskab

  Du har sikkert hørt om Illustreret Videnskab. Men har du nogensinde overvejet om et abonnement kunne være noget for dig? Tusinder af mennesker beriger deres viden og deres liv med videnskabelig information hver eneste måned med Illustreret Videnskab. I over 35 år har magasinet forsøgt at uddanne danskerne og mange andre i alle videnskabens verdenshjørner. Har de holdt kvalitetsstandarden? Hvordan er deres valgmuligheder for abonnement? Det kan du læse mere om på denne side.

  Om Illustreret Videnskab
  Siden 1984 har Illustreret Videnskab været Nordens største magasin om videnskab, natur og teknik. Det produceres i Bonnier Publications hovedsæde i København og distribueres til 14 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Letland, Litauen, Holland, Belgien, Australien, New Zealand, Estland, Slovenien og Thailand. Magasinet beskæftiger sig med verdens førende forskning inden for samtlige grene af videnskaben. Magasinets redaktion arbejder tæt sammen med fagfolk på de videnskabelige områder for at dele viden med deres læsere. Magasinet er særligt kendt for sine illustrationer, som hentes hjem fra fotografer og billedbureauer fra hele verden. Magasiner bruger billederne til at forklare videnskabelige sammenhænge, der nemmere udtrykkes i billeder end i ord.

  Produkter og Services
  Du kan abonnere på Illustreret videnskab både som fysisk magasin sendt til dig og som digital version. Digital adgang til Illustreret Videnskab koster 79 kr. om måneden. Der tilbydes en gratis prøveperiode på 14 dage. Dette abonnement giver dig fuld adgang til app og website. Du kan se alle illustrationer, video og lyd på hjemmesiden samt have adgang til mere end 3000 artikler. Magasinet udgives digitalt hver måned, og du har selvfølgelig adgang til det nyeste nummer via din mobil, tablet eller pc.
  Hos Illustreret Videnskab er de vilde med teknologi og gadgets. De har derfor sammensatte specielle tilbudspakker, hvor du får to eller tre trykte udgaver af magasinet sammen med en ekstra gave i form af et fedt gadget som for eksempel overvågningskamera, HD action kamera eller bluetooth høretelefoner.
  Magasinet kan også gives som gave. Du kan vælge mellem at give 5, 8 eller 11 udgaver af Illustreret Videnskab til en du holder af. Du kan selvfølgelig også give det til dig selv og nyde godt af mængderabatten.
  Du har 14 dages fortrydelsesret på abonnementet og det kan opsiges til enhver tid. Du modtager dit første magasin indenfor en måned og velkomstpakken cirka to uger efter betalingen er modtaget. Vælger du at modtage tykt magasin, leveres det med PostNord til din private adresse. Et abonnement på månedlig levering af fysisk magasin koster 87,95 kr. om måneden inkl. levering. Man kan altså med fordel vælge en tilbudspakke og både modtage rabat på de første udgaver samt en gratis gave.

  Komplimenter, Klager og Tips til Illustreret Videnskab
  Har du været på intellektuel opdagelsesrejse med Illustreret Videnskab? Så er det dig, vi vil høre fra. Hvad synes du om den digitale udgave af Illustreret Videnskab? Har du prøvet en af deres abonnementspakker med ekstra gave i? Føler du dig udfordret og underholdt? Du kan hjælpe andre videnskabsinteresserede læsere ved at dele din oplevelse med magasinet Illustreret Videnskab i form af en anmeldelse. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Illustreret Videnskab
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Illustreret Videnskab

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Illustreret Videnskab et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Illustreret Videnskab I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Illustreret Videnskab?

  Illustreret Videnskab er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Uddannelse

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Illustreret Videnskab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.