2 firmaer

Velgørenhed

...

  Velgørenhed

  Jeg er sikker på, at du kan nævne mindst et par velgørende organisationer, som du har overvejet at donere til. De fleste mennesker kender mindst en eller to kommercielle kampagner, der cirkulerer rundt omkring, når julen nærmer sig. For er der noget bedre end at give sig selv en gave i form af at hjælpe andre eller at hjælpe med frivilligt arbejde?

  I denne kategori finder du en oversigt over velgørende organisationer. Læs kundeanmeldelser for at sammenligne organisationer og finde ud af, hvilken organisation der passer til den sag, du ønsker at donere til. Har du dine egne erfaringer? Glem ikke at skrive din egen anmeldelse!


  Velgørenhed

  Mange mennesker vælger i dag at sætte en vis del af deres faste indkomst til side til velgørende formål. Det kan være alt fra donationer til forskning, der skal hjælpe mennesker, dyr og natur, til forskellige projekter, der kræver finansiering.

  Men hvad er den bedste organisation at donere til? Der findes mange velgørende organisationer i dag, og det kan være svært at vælge hvilken en, man skal henvende sig til, især hvis man har et begrænset beløb at bruge. Mange organisationer ligner hinanden, så hvad er forskellen? Hvilken organisation gør egentlig hvad, og hvilken organisation arbejder hårdest, og hvilken organisation har mest brug for pengene? Holder de dig opdateret om deres fremskridt? Og bruger de virkelig pengene på den måde, som de siger, at de vil gøre det? Bygger de den bygning og den brønd, eller ender mange af pengene i direktørens lomme? 

  Den bedste måde at finde ud af det på er at læse anmeldelser, erfaringer og udtalelser fra generøse bidragsydere, der har doneret før dig. Brug dem til at finde de formål, der har mest brug for dine penge, og som bruger dem bedst muligt. Du er velkommen til at skrive din egen anmeldelse og hjælpe andre med at finde den rigtige organisation!