DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Early Bird

  Book bord på populære restauranter, vinbarer og cocktailbarer i København og Aarhus nemt og hurtigt, spar tilmed penge.

  Om EarlyBird.dk

  Earlybird blev grundlagt i 2010 og er et ApS, firmaet har adresse i Købehavn og har specialiseret sig i at lave aftaler med restauranter og barer, der har ledige borde og gerne vil tilbyde dem på specielle vilkår til sidens kunder. Earlybird.dk.

  EarlyBird presentations video

  Services fra EarlyBird.dk

  Når du besøger EarlyBird.dk bliver det hurtigt klart, at her får du chancen for at spare penge på en tur i byen. Det er et spændede koncept, der kombinerer restauranternes ledige kapacitet med sidste øjebliks gæster. For restauranterne er det naturligvis vigtigt at så mange borde som muligt sælges og for kunderne er det en rigtig god fordel at kunne finde et sted at spise ude med kort varsel og så til rabat priser. Et sandt win-win koncept.
  Du finder mange spændede restauranter og barer på denne side, tilbudene skifter naturligvis fra dag til dag alt efter hvem der har ledige borde der kan sælges, og det er derfor virkelig værd at tjekke denne side inden du går ud med familie eller venner og spiser. Du kunne jo også bruge siden når du planlægger din næste date ud i byen, hvem vil ikke gerne betale mindre, i gamle dage sagde vi altid, hvad er sparet er dobbelt tjent, og med det danske skattetryk taget i betragtning er det nok ikke meget forkert. Tjek derfor EarlyBird.dk næste gang du spontant beslutter en aften ude. Konceptet er rost af mange aviser og madanmeldere, blandt andet Politiken, Eurowoman og Gastromand.
  Vælg mellem et hav af restauranter og spar 1/3 af prisen når du booker via Earlybird.dk.

  Det er nemt at booke, gå en tur rundt på siden og find en restaurant der passer til dig og dit selskab, læs mere om restauranten, kender du den ikke er den velpræsenteret så du ikke bliver kedeligt overrasket. Når du har bestemt dig for et sted, klikker du på book bord, herfra bliver du guidet videre til bestillingssiden, hvor du vælger hvor mange personer i bliver i aften, herefter får du tilbudt ledige tidspunkter for bordet, når det er valgt kan du nemt se, hvad prisen er og hvor meget du har sparet. Herfra klikker du dig videre til dine detaljer, du udfylder navn og telefonnummer og har du et Gavekort,rabatkode &eller ClubMatas nr. indtaster du det nu for yderligere rabat. Når disse par linier er udfyldt klikker du igen og kommer her i sidste trin til betaling. Via QuickPay betaler nu online for maden i spise, nemmere kan det næste ikke være at spare penge.
  Restauranterne du kan vælge har som fællesnævner at de er blandt Danmarks bedste restauranter. Der er tilbud i mange kategorier, men du kan vælge blandt absolut top spisetilbud i København og Århus. Snyd ikke dig selv for at prøve dette glimrende koncept. For at nævne et par eksempler på restauranter der måske i aften tilbyder bord kan nævnes; Fiskehuset no. 3 - Cava Bar, Kul,Restaurant MA, Lumskebugten, Hot PotRepublic, Rebel, Restaurant Mes, IBU,Restaurant Grønnegade, The Modern, Restaurant Meille,

  Angelini

  , Bastards, Karma Sushi, CO-MA Madsalen, Kinome, Le Coq en Pte, Spise/Bar 15, Meatpacker, Kung Fu II og mange mange flere.

  Earlybird.dk Kundeservice og klager

  Hvis du har brug for hjælp så klik her for al kontakt information, du kan tilmed chatte online med service personalet.

  Anmeldelse af EarlyBirds.dk´s service og produkter

  Er du kunde hos EarlyBird hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  Early Bird
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Early Bird

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Early Bird et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Early Bird I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Early Bird?

  Early Bird er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Storbyferier, Bestil Online, Restauranter, Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Early Bird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.