DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mobrog

  Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.

  Om Mobrog.com

  Siden er drevet af Splendid Research GmbH, et markeds forsknings institut i Hamborg. Virksomheden er grundlagt i Tyskland i Der hjælper kunder fra forskellige sektorer inden for kvalitativ og kvantitativ markeds-undersøgelse; fra ide og behovsanalyse, til dataindsamling, til analyse og rapportering om handlingsmuligheder. Virksomheden hjælper med at udvikle de rigtige spørgsmål, vælge den optimale måde at indsamle dataene på, og analysere og forberede resultaterne til at være meget værdifulde for kunderne, der kan være alle fra nye opstartende virksomheder til etablerede firmaer, der måske vil have et nyt produkt prøvet. Firmaet hed Dr. Grieger & Cie. Marktforschung indtil udgangen af 2016, hvor det tog det nuværende navn.

  Mobrog verdensomspændede markedsundersøgelser

  Services fra Mobrog.com

  Splendid Research er også aktive i Danmark, ligesom denne platform findes i mange andre lande. Konceptet er derfor gennemtestet og velprøvet. Som bruger eller tester om du vil, opretter du dig nemt og enkelt på siden, hvorefter du får tilbudt forskellige tests og spørgeskemaer som du svarer på. De kan svinge noget i tidsforbrug, af og til skal du bare svare på et par enkelte spørgsmål, andre undersøgelser kan kræve at du bruger 15-20 minutter, du bliver belønnet for din indsats og kan tage din belønning ud på PayPal. Siden tager sit ansvar over for brugerne meget alvorligt og lever op til de vigtige standarder inden for branchen som f.eks.ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice. Dette er noget du som bruger gerne vil have fordi det garanterer dine værdier bliver respekteret. Spørgeundersøgelserne omhandler emner somvidenskab, produkt- og markedsanalyse.


  Virksomheder fra hele vernden er interesserede i din mening for at kunne videreudvikle produkter og blive endnu bedre når de skal lancere deres produkter på markedet. Som bruger skal bare registrere dig, svare på nogle spørgsmål om dig selv, hvorefter du helt automatisk bliver inviteret per e-mail til at deltage i relevante online-undersøgelserne. Når du modtager en nu invation til et spørgeskema, følger du bare linket direkte til spørgeskemaet, her finder du også en en kort beskrivelse af emnet. Du vil blive stillet spørgsmål, som du kan besvare enten ved at klikke på en svarmulighed eller ved at indtaste en tekst. Dine svar anonymiseres i evalueringen, sådan at dine private oplysninger til enhver tid er beskyttet. De personlige oplysninger, du har delt med os, bruges udelukkende til at udvælge dig som deltager i spørgeundersøgelser. Disse oplysninger gives ikke videre af os. Virksomheden har kunder over hele verden og det gør siden interessant den er seriøs og du bliver belønnet med penge direkte til din PayPal konto, nemmere kan det ikke være at tjene ekstra penge til den lille luksus vi alle ønsker os. Hvem vil ikke gerne kunne invitere kæresten på en dejlig middag eller måske købe en skøn buket blomster til sin mor på mors dag?
  Tilmeld og vær del af et panel, sig din mening og få penge for det.

  Kundeservice hos Mobrog.com

  Har du spørgsmål eller oplever du problemer kan du altid henvende dig vis linket her til kundeservice, kundeservice findes ikke på dansk men du kan skrive på engelsk.

  Erfaringer med Mobrog.com

  Del gerne dine erfaringer med andre brugere, skriv en anmeldelse hvis du har brugt denne side, tak.

  Mobrog
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Mobrog

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Mobrog et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Mobrog I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Mobrog?

  Mobrog er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Online Undersøgelser og Spørgeskemaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobrog gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.