Skillshare

Alle anmeldelser

Skillshare

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Logo Voidu
Voidu
1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 anmeldelser

Din Spilleverandør online på nettet, spil til fordelagtige priser Om GamesDeal Siden er ejet af Glory Profit International LTD. de...

Logo Toluna
Toluna
1 anmeldelser

Hos Toluna kan du sige din mening og deltage aktivit i feedback ligesom du kan inkludere sidens services på din egen hjemmeside eller blog og...

Skillshare

Har du haft lyst til at lære noget specifikt indefor et bestemt område? Til dette er et kursus helt oplagt, men hvor finder man sådan et kursus? Hvis du før har prøvet på at øve dig på noget, så har du sikkert fundet videoer og guides online. Problemet med dette er dog at kvaliteten på indholdet kan variere meget, og det kan være svært at finde det man leder efter. Dette er hvad der gør Skillshare nyttigt.

 

Om Skillshare
Skillshare er en online læringsplatform hvor folk kan dele deres evner, så folk kan lære hvordan man gør noget nyt, eller som Skillshare selv beskriver det, "inspirerer opdagelse igennem kreativitet". Platformen er lavet til elever og lærere, der gerne vil øve sig på noget, eller lære fra sig. Hvis du gerne vil arbejde, men Skillshare ikke er noget for dig, så kan du se andre jobsøgningsmuligheder på vores side.

 

Produkter og tjenester
En bred mængde kurser er tilgængelige på Skillshare. Det er muligt at blive en der gør kurser tilgængelige, så man kan tjene penge på det. Det er så også muligt at finde kurser på Skillshare, så du kan forbedre dine evner inde for et bestemt emne. Hvis man gerne vil have adgang til de mange kurser der er tilgængelige på platformen, så skal man have et medlemsskab hvor man kan betale månedligt eller årligt. Medlemsskabet giver adgang til flere tusinde klasser, som du kan tage brug af. Hvis du har Skillshare appen, så kan du også gemme nogle af klasserne så du kan få adgang til dem offline. Du slipper også for reklamer, og du får adgang til et fællesskab af elever og lærere, hvor du kan få hjælp, feedback og tale med folk der har samme interesse.

 

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for mere information eller vil stille Skillshare nogle spørgsmål, så har de et hjælpecenter. Her kan du søge efter hvad du har brug for, hvor der måske vil komme resultater der kan hjælpe. Du kan også læse nogle forskellige kapitler der kan hjælpe. Her er der kapitler for elever, lærere og teams. Hvis dette ikke virker, så kan du kontakte dem over deres chat, hvor deres beskeder så bliver sendt til din mail.

 

Anmeldelse
Hvis du har brugt Skillshare før, så kan du skrive en anmeldelse om din oplevelser med læringsplatformen her. Du kan også læse andre folks bedømmelser på den her side, hvor du så kan se forskellige meninger og oplevelser med den samme platform. Din mening går mod en samlet vurdering af Skillshare, som folk der i tvivl, kan bruge til at vælge om de vil bruge Skillshare eller ej.