Skillshare

Alle anmeldelser

Skillshare

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Louise R.
Jeg var forsigtig med at abonnere på Skillshare, men jeg kan ærligt sige, at det har været det værd. Jeg sluttede mig til for at lære at bruge Procreate til iPad. Jeg er forfatter og vil gerne lære...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed oplvelse

  Jeg var forsigtig med at abonnere på Skillshare, men jeg kan ærligt sige, at det har været det værd. Jeg sluttede mig til for at lære at bruge Procreate til iPad. Jeg er forfatter og vil gerne lære at illustrere tegninger for at gøre opmærksom på mine bøger. Jeg har kigget på YouTube, men jeg kunne godt lide strukturen i Skillshare, så jeg gav det en chance. Jeg kontaktede kundeservice på Facebook, og de vendte tilbage til mig inden for 24 timer og sagde, at hvis jeg skulle annullere, før min gratis prøveperiode sluttede, så var der ikke noget problem. Jeg er ikke tilknyttet dette firma, giver bare min mening og indtil videre er jeg imponeret. Der er masser af klasser, også dem jeg ikke havde tænkt på før. Klassen jeg gennemførte var velstruktureret og nem at hente i min fritid. Jeg har mange flere bogmærker, og jeg vil beholde mit abonnement hos Skillshare. Absolut umagen værd for mig.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Skillshare

Har du haft lyst til at lære noget specifikt indefor et bestemt område? Til dette er et kursus helt oplagt, men hvor finder man sådan et kursus? Hvis du før har prøvet på at øve dig på noget, så har du sikkert fundet videoer og guides online. Problemet med dette er dog at kvaliteten på indholdet kan variere meget, og det kan være svært at finde det man leder efter. Dette er hvad der gør Skillshare nyttigt.

 

Om Skillshare
Skillshare er en online læringsplatform hvor folk kan dele deres evner, så folk kan lære hvordan man gør noget nyt, eller som Skillshare selv beskriver det, "inspirerer opdagelse igennem kreativitet". Platformen er lavet til elever og lærere, der gerne vil øve sig på noget, eller lære fra sig. Hvis du gerne vil arbejde, men Skillshare ikke er noget for dig, så kan du se andre jobsøgningsmuligheder på vores side.

 

Produkter og tjenester
En bred mængde kurser er tilgængelige på Skillshare. Det er muligt at blive en der gør kurser tilgængelige, så man kan tjene penge på det. Det er så også muligt at finde kurser på Skillshare, så du kan forbedre dine evner inde for et bestemt emne. Hvis man gerne vil have adgang til de mange kurser der er tilgængelige på platformen, så skal man have et medlemsskab hvor man kan betale månedligt eller årligt. Medlemsskabet giver adgang til flere tusinde klasser, som du kan tage brug af. Hvis du har Skillshare appen, så kan du også gemme nogle af klasserne så du kan få adgang til dem offline. Du slipper også for reklamer, og du får adgang til et fællesskab af elever og lærere, hvor du kan få hjælp, feedback og tale med folk der har samme interesse.

 

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for mere information eller vil stille Skillshare nogle spørgsmål, så har de et hjælpecenter. Her kan du søge efter hvad du har brug for, hvor der måske vil komme resultater der kan hjælpe. Du kan også læse nogle forskellige kapitler der kan hjælpe. Her er der kapitler for elever, lærere og teams. Hvis dette ikke virker, så kan du kontakte dem over deres chat, hvor deres beskeder så bliver sendt til din mail.

 

Anmeldelse
Hvis du har brugt Skillshare før, så kan du skrive en anmeldelse om din oplevelser med læringsplatformen her. Du kan også læse andre folks bedømmelser på den her side, hvor du så kan se forskellige meninger og oplevelser med den samme platform. Din mening går mod en samlet vurdering af Skillshare, som folk der i tvivl, kan bruge til at vælge om de vil bruge Skillshare eller ej.