LEGO

Alle anmeldelser

LEGO

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

D
Dorthe J.
Jeg begyndte først at lave Lego det sidste år, og dette er det bedste sæt, jeg har lavet indtil videre. Jeg elskede at bygge det, masser af stykker, masser af detaljer og skjulte stykker, Home Alon...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min datter elsker ELGO

  Jeg begyndte først at lave Lego det sidste år, og dette er det bedste sæt, jeg har lavet indtil videre. Jeg elskede at bygge det, masser af stykker, masser af detaljer og skjulte stykker, Home Alone Lego-gaven under træet er klasse. Det er lidt dyrt, men jeg synes, det var det værd. Virkelig fornøjelig konstruktion, slemt over, at jeg har afsluttet det, og nu er det tid til at installere LeLightGo lyssæt

  Tak for sådan en god kundeservice! Jeg kæmpede for at få det rigtige til min datters fødselsdag, holdet de ved, hvad der er bedst til hvilken alder, veluddannede og de arbejder med passion! Endnu engang tak! Min datter var helt vild med det, også gratiserne var fantastiske!


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo CoolPriser

CoolPriser

1 anmeldelser

 Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde ...

LEGO

Hvis der er noget, som børn i næsten alle steder af verden kender til, så er det det danske flagskib LEGO. Llegetøjet som sætter børnenes kreativitet højest, og som giver udfordringer til alle - også til de voksne, der kan lide at lege, for det er jo i bund og grund, hvad LEGO er. Leg og sjov med byggeklodser i farver og temaer. LEGO er i dag noget, som er spredt over hele verden, og den er også kommet så vidt at den i Disneysk stil har Legoland. En forlystelsespark, hvor alt er lavet i de berømte klodser, og som alle de store vil samarbejde med.

Om LEGO
LEGO er skabt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen, og navnet på firmaet er en sammentrækning af ordenen leg godt. LEGO er siden givet videre til ældste søn i familien, og i dag er LEGO ejet af et barnebarn til ham, som startede firmaet for snart 100 år siden. Firmaet startede i det små, men er i dag en af de førende legetøjsproducenter i verden, og det hele er baseret på de byggeklodser, som vi alle har leget med, og som mange af os den dag i dag elsker at lege med, når vi en sjælden gang imellem får chancen for det.

Services hos LEGO
Hos LEGO får du legetøj. Legetøj, som har fascineret børn og barnlige sjæle i årtier, og som i dag fortsætter med at sætter fantasien i gang hos børn, og som gør det at lege til noget helt særligt. LEGO samarbejder med nogle af de største koncepter og firmaer i verden. Det er franchises som Harry Potter og Starwars for bare at nævne nogle af de absolut største, og skal vi nævne den største af dem alle, så er det Disney, som LEGO også samarbejder med og bruger den verden til skabe noget nyt med deres legoklodser, som i dag er noget helt andet end det, som de startede ud med - trælegetøj i en lille ydmyg forretning.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i LEGO med enten en klage eller en forespørgsel til et af deres mange produkter, så er det med at komme ind på deres hjemmeside. Der finder du let alle de oplysninger, du skal bruge, for de har både mail og telefonnumre. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail svarer de hurtigt, og det er samme kompetente betjening, du får af et dygtigt personale, og det er for dem lige meget, om det er med en klage, eller om det er en forespørgsel, som du henvender dig med.

Bedømmelse af LEGO
Når du gerne vil finde det firma, du vil handle med, så er det ofte de sider online, hvor du kan se bedømmelser af firmaerne, du henvender dig til, men det er ikke altid lige lødigt, det der står på siderne. Men nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor du som bruger kan komme med en mere nuanceret, objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget, som mange forbrugere i fremtiden vil kunne benytte sig af, når de skal finde det firma, som de gerne vil handle med.