DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser LEGO

  Hvis der er noget, som børn i næsten alle steder af verden kender til, så er det det danske flagskib LEGO. Llegetøjet som sætter børnenes kreativitet højest, og som giver udfordringer til alle - også til de voksne, der kan lide at lege, for det er jo i bund og grund, hvad LEGO er. Leg og sjov med byggeklodser i farver og temaer. LEGO er i dag noget, som er spredt over hele verden, og den er også kommet så vidt at den i Disneysk stil har Legoland. En forlystelsespark, hvor alt er lavet i de berømte klodser, og som alle de store vil samarbejde med.

  Om LEGO

  LEGO er skabt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen, og navnet på firmaet er en sammentrækning af ordenen leg godt. LEGO er siden givet videre til ældste søn i familien, og i dag er LEGO ejet af et barnebarn til ham, som startede firmaet for snart 100 år siden. Firmaet startede i det små, men er i dag en af de førende legetøjsproducenter i verden, og det hele er baseret på de byggeklodser, som vi alle har leget med, og som mange af os den dag i dag elsker at lege med, når vi en sjælden gang imellem får chancen for det.

  Ses vi til FDIHs Logistikkonference 2017?

  Services hos LEGO

  Hos LEGO får du legetøj. Legetøj, som har fascineret børn og barnlige sjæle i årtier, og som i dag fortsætter med at sætter fantasien i gang hos børn, og som gør det at lege til noget helt særligt. LEGO samarbejder med nogle af de største koncepter og firmaer i verden. Det er franchises som Harry Potter og Starwars for bare at nævne nogle af de absolut største, og skal vi nævne den største af dem alle, så er det Disney, som LEGO også samarbejder med og bruger den verden til skabe noget nyt med deres legoklodser, som i dag er noget helt andet end det, som de startede ud med - trælegetøj i en lille ydmyg forretning.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i LEGO med enten en klage eller en forespørgsel til et af deres mange produkter, så er det med at komme ind på deres hjemmeside. Der finder du let alle de oplysninger, du skal bruge, for de har både mail og telefonnumre. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail svarer de hurtigt, og det er samme kompetente betjening, du får af et dygtigt personale, og det er for dem lige meget, om det er med en klage, eller om det er en forespørgsel, som du henvender dig med.

  Bedømmelse af LEGO

  Når du gerne vil finde det firma, du vil handle med, så er det ofte de sider online, hvor du kan se bedømmelser af firmaerne, du henvender dig til, men det er ikke altid lige lødigt, det der står på siderne. Men nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor du som bruger kan komme med en mere nuanceret, objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget, som mange forbrugere i fremtiden vil kunne benytte sig af, når de skal finde det firma, som de gerne vil handle med.

  LEGO
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om LEGO

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er LEGO et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af LEGO I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette LEGO?

  LEGO er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LEGO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.