Marshall

Alle anmeldelser

Marshall

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Marshall

Marshall er et britisk firma, der designer og fremstiller musikforstærkere, højttalerkabinetter, hovedtelefoner og øretelefoner, et pladeselskab og, efter opkøbet af Natal Drums, trommer og bongoer. Virksomheden blev grundlagt af trommebutiksejer og trommeslager Jim Marshall og er baseret i Bletchley, Milton Keynes, Buckinghamshire.

Marshall guitarforstærkere er blandt de mest berømte i verden. Deres signaturlyd af knitrende forvrængning og "crunch" blev udviklet af Marshall efter guitarister som Pete Townshend besøgte Marshalls trommebutik og klagede over, at guitarforstærkerne på markedet på det tidspunkt ikke havde den rigtige lyd eller nok lydstyrke.

Efter at virksomheden havde fået meget opmærksomhed, blev Marshall guitarforstærkere og højttalerkabinetter efterspurgt af guitarister på grund af denne nye lyd og højere lydstyrke. Mange af de nuværende og genudgivne Marshall guitarforstærkere fortsætter med at bruge rør, som det er almindeligt i dette markedssegment. Marshall laver også billigere solid-state, hybrid (rør og solid-state) og modellering forstærkere.

Oprindelse
Efter en succesfuld karriere som trommeslager og trommelærer, startede Jim Marshall sin egen virksomhed i 1962 med en lille butik i Hanwell, London, hvor han solgte trommer, bækkener og trommetilbehør; Marshall selv gav også trommeundervisning. Ifølge Jim var Ritchie Blackmore, Big Jim Sullivan og Pete Townshend de tre hovedguitarister, der ofte kom ind i butikken og opfordrede Marshall til at bygge guitarforstærkere og fortalte ham, hvilken lyd og hvilket design de ønskede. Marshall Ltd udvidede derefter, hyrede designere og begyndte at fremstille guitarforstærkere for at konkurrere med de allerede tilgængelige forstærkere, hvoraf de mest populære på det tidspunkt var Fender-forstærkere importeret fra USA. Disse var meget populære blandt guitarister og bassister, men også meget dyre. De tre guitarister var blandt de første kunder af de første 23 producerede Marshall-forstærkere.

Jim Marshall ville have nogen til at lave et billigere alternativ til amerikansk-fremstillede guitarforstærkere, men med begrænset erfaring med elektroteknik fik han hjælp fra sin værkfører Ken Bran, en Pan American Airways-tekniker, og Dudley Craven, en lærling hos EMI. De kunne bedst lide lyden af ​​4×10-tommer Fender Bassman og lavede flere prototyper, hvor de brugte Fender Bassman-forstærkeren som model. Den sjette prototype producerede, med Marshalls ord, "Marshall Sound", selvom Marshall på dette tidspunkt kun solgte forstærkerne i kommission i sin butik. Da forretningen steg, bad Marshall de tre om at arbejde for ham i hans butik, da han havde mere plads og kapital til at udvide.

Andre Marshall-mærkenavne
Andre mærkenavne, der blev brugt af Marshall Amplification af forskellige forretningsmæssige årsager, omfattede Big M (til det vesttyske marked på det tidspunkt), Kitchen/Marshall (for Kitchen Music detailkæden i det nordlige London), Narb (Ken Brans efternavn stavet baglæns) og CMI (Cleartone musikinstrumenter). Forstærkere, der sælges under disse mærkenavne, er ret sjældne og sælges til høje priser til samlere.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Marshall
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.