3 firmaer

Grøn Energi

...

  Grøn Energi


  Vedvarende energikilder som sol-, vind- og vandkraft er en vigtig del af energiindustrien og bidrager i høj grad til et miljøvenligt Danmark. Olie, naturgas og kul er energikilder, som tidligere har været anvendt i stor stil, men som nu anvendes i mindre og mindre grad. Grøn energi er blevet et meget populært alternativ, og mange mennesker vælger at skifte energikilde for at bidrage til miljøkampen på trods af, at vedvarende energikilder ofte er lidt dyrere. Men hvad skal du ellers overveje, når du vælger en energikilde? Vil stigningen i min månedlige udgift virkelig opveje miljøpåvirkningen i det lange løb? Hvordan vælger jeg den rigtige energiform, og frem for alt, hvordan vælger jeg et pålideligt firma, der tilbyder den energikilde, der passer til mine behov, og som samtidig giver mig den bedste kundeservice til den bedste pris? Læs anmeldelser fra andre energiforbrugere og få at hjælp til at træffe den rigtige beslutning, når du underskriver en ny el-aftale. Disse kunder har praktisk erfaring med at bruge grøn energi og deler deres synspunkter. Har du dine egne erfaringer? Så del din mening og skriv en anmeldelse til os!

  Grøn Energi

  Grøn energi er energi, der produceres ved hjælp af rene og uudtømmelige energikilder. Udtømmelige energikilder er vedvarende energikilder, der ikke kan udtømmes, fordi energikilden altid vil være der. Et eksempel på en ren og uudtømmelig energikilde er solen, som giver os solenergi, og som ikke vil slippe op, men som hele tiden kan fornyes. Derfor kaldes grøn energi også for vedvarende energi. Andre energikilder, som f.eks. naturgas eller olie, er fossile brændstoffer, som kan slippe op. Dette fossile brændstof findes i jorden, men kan udtømmes, hvis det bruges for meget. 

  Forskellige former for grøn energi:

  Vi får grøn energi fra forskellige kilder. De tre vigtigste kilder til grøn energi er:

  Solenergi: Solen giver os solenergi, dvs. energi, der genereres af solens stråler. Denne energi opsamles af solpaneler og kan bruges til at generere elektricitet eller opvarme dit hus med solcelledrevne vandkogere. Solenergi er den mest populære form for grøn energi.

  Vind: vindenergi genereres af vindkraft; en anden vedvarende energikilde. Vindenergi anvendes til elektricitet, f.eks. til elektroniske apparater og lyskilder.

  Vand: vand giver os vandenergi, som er energi, der genereres ved hjælp af vandkraft. Når vandet flyder, kan vi udnytte energien ved at generere energi fra vandets bevægelse. Denne energi har en meget lille indvirkning på miljøet og er især en god mulighed for dem, der ønsker at tænke på miljøet.

  Fordelene ved grøn energi
  Grøn energi er blevet mere populært blandt både privatpersoner og virksomheder i de seneste år, og det er ikke uden grund. Fordelene ved vedvarende energi er mange, og ved at vælge fossile brændstoffer fra og skifte til et mere miljøvenligt alternativ kan du bidrage til lavere CO2-emissioner.

  I nogle tilfælde kan grøn energi også give økonomiske fordele. For dem, der ønsker at producere deres egen energi, er solenergi en god mulighed. Ved at placere solpaneler på dit tag kan du spare mange penge og reducere din årlige energiregning. Vedvarende energi som vind- og vandkraft er lidt sværere at producere selv, men det skyldes kun, at de nødvendige midler til disse former for grøn energi er lidt sværere at skaffe.

  Vi bliver ofte spurgt: "Hvad er vedvarende energi?". Det er faktisk meget enkelt: vedvarende energi er energi, der produceres på en måde, der er miljøvenlig og næsten ikke skadelig. Denne type energi er også kendt som grøn energi. Solenergi bliver brugt mere og mere, og derfor tilbyder de fleste store energiselskaber solpaneler. 

  - Grøn energi er godt for miljøet: Hvis du bruger grøn energi, er du med til at reducere CO2-emissionerne og beskytte jorden mod den globale opvarmning.

  - Grøn energi kan ikke udtømmes: fossile brændstoffer kan forsvinde, men grøn energi er uudtømmelig og kan derfor altid produceres.

  - Grøn energi kan bruges af alle: Fordi grønne energikilder er offentlige, kan alle bruge disse energikilder til at producere energi.

  Hvad er så ulemperne ved denne energi? Er det billigere eller dyrere end den sædvanlige måde at købe energi på? Kan du sælge overskydende energi tilbage til energiselskabet? Dækker dette overskud overhovedet dine månedlige udgifter, eller er det ikke altid så godt, som det ser ud? Vi har lavet en oversigt over alle energileverandører, der tilbyder vedvarende energi. Kunder med praktisk erfaring forklarer, hvorfor man bør skifte til solenergi, hvorfor man ikke bør skifte til solenergi, hvad der er fordele og ulemper ved grøn energi, og om man virkelig kan reducere sine månedlige udgifter ved at overføre energi tilbage til energiselskabet. Læs erfaringer, meninger, anmeldelser og klager fra andre kunder, så du kan være forberedt, når du skal finde den bedste og mest miljøvenlige energileverandør!