Greenmatch

Alle anmeldelser

Greenmatch

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik Y.
Jeg så på Air Source Heat Pumps som en erstatning for min meget gamle oliefyr. Efter at have udfyldt formularen blev jeg kontaktet af et par firmaer og min nye varme gik i drift i sidste uge (det e...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De ordnede min varme

  Jeg så på Air Source Heat Pumps som en erstatning for min meget gamle oliefyr. Efter at have udfyldt formularen blev jeg kontaktet af et par firmaer og min nye varme gik i drift i sidste uge (det er jeg meget tilfreds med).

  De henviser kundeemnerne, så du får virksomheder til at ringe til dig (hvilket er ideen). Jeg får ikke meget af et mobilsignal i mit hus, så Greenmatch ringede til mig for at tjekke (da et firma klagede til dem over, at jeg ikke tog imod).

  Alt i alt besøgte et firma mig, lavede et godt forslag til mig, besvarede alle mine spørgsmål og tog mig til et websted, de lige havde afsluttet. Et andet firma besøgte, men glemte at sende mig et tilbud. En tredje mailede for at sige, at de havde for travlt, og den fjerde sendte mig til sidst en sms, men på det tidspunkt var jeg meget tilfreds med min valgte leverandør.

  Så... hvis du vil se på at få grøn teknologi til dit hjem, er dette et godt udgangspunkt.


Andre læste også

Logo Blue Energy

Blue Energy

1 anmeldelser

I Danmark er det det kun omkring 20% af privatpersoners elregninger, der fastsættes via konkurrence. Dette betyder, at lige kn...

Greenmatch

Når man leder efter noget som der kan være med til at øge komforten i hjemmet, så kan det være rigtig svært at finde en ordentlig pris. Afhængig hvor tilgængeligt det er, så kan det også være svært at vide om man har for få eller for mange valg. Dette hjælper GreenMatch dig med, eftersom de gør det til en nem og direkte proces at finde varmepumper til hjemmet. De gør det muligt for dig at spare penge og tid, lige så vel som frustrationerne der kan komme med at søge rundt. Så hvis du leder efter noget som en varmepumpe, så burde du tjekke deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan finde ud af om det er noget for dig.

Om GreenMatch
GreenMatch har fokus på brugervenlighed og tidsbesparelse. Med deres brugerorienteret oplevelse gør de det hurtigt og smertefrit at finde en varmepumpe. Hvis man leder efter en god varmepumpe til en overskuelig pris, så er GreenMatch en rigtig god mulighed når man søger online. Hvis dette er tilfældet burde du tjekke deres online netbutik, for at se om de har produkter der kan være relevante for dig, som der gerne vil spare tid og penge.

Produkter og tjenester
GreenMatch gør det nemt og hurtigt at få fat på en varmepumpe, med deres online værktøj. Her kan du søge efter en varmepumpe, hvorefter du får fire forskellige muligheder, så du kan vurdere om det er noget for dig. Udover at spare tid og penge, så kan du også se priserne direkte. Hvis du ikke er helt sikker på om GreenMatch er noget for dig, så kan du se anbefalinger og omtale fra kendte medier som DR, TV2 og Bolius.

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for at komme i kontakt med deres kundeservice, så har du nogle forskellige muligheder. Du kan f.eks. sende dem en mail. Hvis du gerne vil gøre dette, så kan du sende en til info@greenmatch.dk. Hvis du gerne vil have hurtigere svar eller det er mere praktisk at ringe, så kan dette gøres til 38 41 03 72 inde for nogle specifikke åbningstider. Disse åbningstider er mandag til torsdag fra 09:00-20:00 og fredag 09:00-16:00.

Anmeldelse
Hvordan er din oplevelse med GreenMatch? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser. Hvad du vælger at beskrive er op til dig, så længe det er i forhold til GreenMatch lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive din mening, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad din erfaring med produkterne? Hvordan er det at bruge GreenMatchs hjemmeside? Har deres responstid på kundeservicen været god?