Greenmatch Anmeldelser

: 2
50% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

A
Anna
Produktet levede ikke op til forventningerne.Læs om
E
Erik Y.
Jeg så på Air Source Heat Pumps som en erstatning for min meget gamle oliefyr. Efter at have udfyldt formularen blev jeg kontaktet af et par firmaer og min nye varme gik i drift i sidste uge (det e...Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Levering tog for lang tid.

  Produktet levede ikke op til forventningerne.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  De ordnede min varme

  Jeg så på Air Source Heat Pumps som en erstatning for min meget gamle oliefyr. Efter at have udfyldt formularen blev jeg kontaktet af et par firmaer og min nye varme gik i drift i sidste uge (det er jeg meget tilfreds med).

  De henviser kundeemnerne, så du får virksomheder til at ringe til dig (hvilket er ideen). Jeg får ikke meget af et mobilsignal i mit hus, så Greenmatch ringede til mig for at tjekke (da et firma klagede til dem over, at jeg ikke tog imod).

  Alt i alt besøgte et firma mig, lavede et godt forslag til mig, besvarede alle mine spørgsmål og tog mig til et websted, de lige havde afsluttet. Et andet firma besøgte, men glemte at sende mig et tilbud. En tredje mailede for at sige, at de havde for travlt, og den fjerde sendte mig til sidst en sms, men på det tidspunkt var jeg meget tilfreds med min valgte leverandør.

  Så... hvis du vil se på at få grøn teknologi til dit hjem, er dette et godt udgangspunkt.


Andre læste også