2 firmaer

Vintersport & Aktiviteter

...

  Vintersport & Aktiviteter


  Når man spørger folk, om de foretrækker vinter- eller sommerferie, vil man opdage, at mange har svært ved at vælge. Nogle tøver ikke med at indrømme, at de elsker vintersport. Andre hader det helt og aldeles og ønsker ikke andet end at være i solen, på stranden og i varmen. Mens andre har brug for at blive trukket væk fra skibakkerne og vælger en aktiv ferie til enhver tid. Måske er du en af dem? Er du den, der foretrækker at stå på ski, eller er du den, der står på snowboard? Uanset hvad, så holder de fleste af afterski bagefter i den lokale bar. 

  Populære alpedestinationer for vintersport er stadig Østrig, Frankrig og Schweiz. Men Tjekkiet er også ved at blive mere populært. Men hvornår starter sæsonen? Og hvilken destination skal du vælge? Tager du risikoen for at sidde fast i en trafikprop med din bil, eller vil du hellere tage fly eller tog? Hvilket rejsebureau er billigst, og inden for hvilken periode kan du finde særlige tilbud? Vi har lavet en oversigt over alle de rejseselskaber, der tilbyder vintersportsferier. Læs anmeldelser, erfaringer, kommentarer og klager skrevet af folk, der har været på skiferie før dig.

  Vintersport & Aktiviteter

  Vintersport er ikke kun noget, der vises på tv eller dyrkes af dem, der er bedre stillet. Selvfølgelig kan du også komme i gang, men ligesom hvilken som helst ferie koster det selvfølgelig af komme afsted. Men på det seneste er vinter- og skidestinationer i Europa, der ikke koster lige så meget som to uger i syden, blevet mere og mere populære. Hvis du er mere prisbevidst, bør du også overveje, hvornår du skal rejse væk. 

  Da skiferier er sæsonbestemte, følger priserne ofte med: I Danmark er det f.eks. dyrest at tage på skisportsstederne i vinterferien. Men er priserne andre steder i Europa forskellige efter kortere perioder? Er der forskel på kvaliteten af rejserne i forhold til prisen? Og hvor skal du henvende dig, hvis du bliver syg før din rejse? Og hvis pisterne eller løjperne er tomme for sne - har du så ret til at få pengene tilbage? Er det muligt at komme i kontakt med kundeservice? Det er spørgsmål, som du ofte ikke finder klare svar på hos rejsebureauerne. Derfor har vi samlet anmeldelser, erfaringer, meninger og klager skrevet af folk, der har været der før dig.